Δ. Άργους Μυκηνών: «Για πόσο ακόμα κ. Κωστούρο θα ασχολείστε με θέματα που δεν σας αφορούν;»

- Advertisement -

Δ. Άργους Μυκηνών: «Για πόσο ακόμα κ. Κωστούρο θα ασχολείστε με θέματα που δεν σας αφορούν;» …

- Advertisement -

Ανακοίνωση του Δήμου Άργους Μυκηνών:

Κατόπιν του οριστικού και άδοξου κλεισίματος του «θέματος» της κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Αργολίδος για τον κ. Κωστούρο, αφού η πρόταση του έπεσε στο κενό, για άλλη μια φορά ασχολείται με ανούσια πράγματα χάνοντας τον χρόνο του αλλά δυστυχώς και τον χρόνο των δημοτών του.

Αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε και να απαντήσουμε για άλλη μια φορά πως ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος δεν έλαβε καμία πρόσκληση για την σύσκεψη που αφορούσε το μουσικό σχολείο (ήταν γνωστό πως βρισκόταν εκτός Ελλάδος λόγω του ότι είναι Πρόεδρος των Δημάρχων της Πελοποννήσου), ούτε σε ηλεκτρονική μορφή , ούτε σε γραπτή, αλλά ούτε και τηλεφωνική όπως είθισται να κάνουν όλα τα γραφεία επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο το αν θα παραστεί ο Δήμαρχος ή όχι.

Μπορεί να μας απαντήσει ο κ. Κωστούρος με ποιον ή ποια επικοινώνησε το γραφείο του;;
Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ο Δήμαρχος Ναυπλιέων είχε… καλέσει και τον Πρόεδρο της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες!!

Αυτά για να έχει κάτι ακόμα να ασχολείται ο κ. Κωστούρος μιας και έχει όπως φαίνεται άπλετο χρόνο στη διάθεση του για άσκοπες συσκέψεις, για ανώφελες διευκρινήσεις και προτάσεις που δεν είναι στην δική του αρμοδιότητα.

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -