ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tvΝΕΑ με τον Μάνο Παπαδάκη

Ξεκίνησε το η ειδησεογραφική εκπομπή του argonafplia.gr με τον τίτλο ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tvΝΕΑ που θα προβάλλεται από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv στην πλατφόρμα του VDmedia.

- Advertisement -

Τα TvNEA του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ θα παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Μάνος Παπαδάκης και θα είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλου του επιτελείου του Argonafplia.gr

To ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv στοχεύει να καλύψει εμπεριστατωμένα το κενό ενημέρωσης που υπάρχει στην Αργολίδα και την έλλειψη Αργολικού δελτίου ειδήσεων.

Επιθυμία όλων των συντελεστών του TvΝΕΑ είναι η νέα αυτή προσπάθεια να σταθεί δίπλα στον κάτοικο της Αργολίδας και να προβάλλει τα προβλήματα του, αλλά και τα επιτεύγματα του. Δεν σκοπεύουμε ο λόγος μας να είναι μόνο καταγγελτικός, αλλά θα βρίσκουν χώρο προβολής και όλα τα θετικά νέα για τον πολίτη και την Αργολίδα που αγαπάμε.

Θα το βλέπετε μέσα από το πρόγραμμα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv με επανάληψη του περίπου ανά τρίωρο. Διεύθυνση: argonafplia.gr/tv

Δείτε το πρώτο μας δελτίο:

 

Επίσης το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tvΝΕΑ θα προβάλλεται από ολόκληρο το μηχανισμό κοινωνικής δικτύωσης του argonafplia.gr αλλά και του VDmedia γενικότερα.

ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tvΝΕΑ για όσους θέλουν να βλέπουν τα νέα εμπεριστατωμένα, με ήχο και εικόνα, σε άριστη ποιότητα και όχι να τα μαθαίνουν ένα -ένα.

 

- Advertisement -

________________