Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τίναξαν την τράπεζα Πειραιώς στον αέρα στο Λυγουριό Αργολίδας...(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τίναξαν την τράπεζα Πειραιώς στον αέρα στο Λυγουριό Αργολίδας…(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Διάλυσαν και έκλεψαν την τράπεζα στο Λυγουριό Αργολίδας σήμερα την νύκτα άγνωστοι και εξαφανίστηκαν, ενώ ταρακούνησαν ολόκληρο σχεδόν το χωριό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3 τη νύκτα άγνωστοι επιβαίνοντες αυτοκινήτου jeep Suzuki Vitara, προφανώς κλεμένου, εισέβαλαν στο κατάστημα της τραπέζης Πειραιώς στο Λυγουριό σπάζοντας την τζαμαρία.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

Στην συνέχεια με εκρηκτικό διέλυσαν το ΑΤΜ και πήραν ότι είχε μέσα. Η πρόσκρουση και η έκρυξη ήταν τόσο δυνατά που ακούστηκαν σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων.

Το οστικό κύμα ήραν τόσο δυνατό που κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς το κατάστημα σπάζοντας ψευδοροφές, καταστρέφοντας το σύστημα ψύξης -θέρμανσης, ξηλώνοντας μάρμαρα από την θέση τους και κάνοντας ψημιές ακόμη και σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα.

Η όλη επιχείρηση κράτησε ίσως λιγότερο και από ένα λεπτό και το μόνο που πρόλαβαν να δουν οι περίοικοι ήταν το αυτοκίνητο να απομακρύνεται από την διαλυμένη τράπεζα μαζί με τους κλέφτες και το χρήμα.

Οι κλέφτες κατευθύνθηκαν προς την νέα οδό Λυγουριού – Ναυπλίου σε απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων, όπου αφού έκαψαν ολοσχερώς το jeep επιβιβάστηκανσε άλλο αυτοκίνητο που τους περίμενε και εξαφανίστηκαν προς άγνωστοι κατεύθυνση.

Να σημειωθεί ότι εξειδικευμένο κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής από την Τρίπολη με μηχανήματα και σκύλο ερευνά την υπόθεση και το Αστυνομικό Τμήμα διεξάγει συγκεντρώει τα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα που βρίσκονταν μέσα στο ΑΤΜ λόγω Σαββατοκύριακου ήσαν λίγο πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ