Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΕνθουσιαμός στην Τρίπολη για την Φώφη Γεννηματά

Ενθουσιαμός στην Τρίπολη για την Φώφη Γεννηματά

Στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης μίλησε χθες Πέμπτη βράδυ η υποψήφια για την προεδρία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς κα Φώφη Γεννηματά.

Ο αγώνας ενόψει της εκλογής έχει ενταθεί από όλους τους υποψηφίους προέδρους, αφού η εκλογική διαδικασία είναι κοντά και η προσπάθεια όλων είναι να κινητοποιηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού Λαού για να συμμετάσχει στην διαδικασία.

Η κα Γεννηματά μπροστά από το σύνθημα “Τολμάμε” και καταχειροκροτούμενη τόνισε την αδυναμία της κυβέρνησης Τσίπρα να βγάλει την χώρα από τα σημερινά της αδιέξοδα. Ανέδειξε το θέμα της αναξιοκρατίας που κυριαρχεί σήμερα και την ανακολουθία μεταξύ της πραγματικής οικονομίας και των δεινών που περνά ο τόπος με τους οικονομικούς δείκτες που εμφανίζει ο Πρωθυπουργός.

Η υποψήφια πρόεδρος δεν αρκέστηκε μόνο στην κριτική των εξ αριστερών της, αλλά στράφηκε και προς την Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι δεν θα γίνουμε δεκανίκι της.

Να σημειωθεί ότι πριν την ομιλία της η κα Γεννηματά επισκέφτηκε φορείς της Αρκαδίας και επίσης ότι την κα Γεννηματά μεταξύ άλλων υποδέχτηκε και ο αποσυρθείς από την κούρσα της προεδρίας του χώρου και βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλος Χριστίδης.

Μεταξύ των παρευρισκομένων στελέχη του ΠΑΣΟΚ από πολλές περιοχές τως Πελοποννήσου και οι πολιτευτές Αργολίδας κ. Ανδρέας Χρονόπουλος και Σταματίνα Καρούση-Τάσαινα.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ