Τα νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους

- Advertisement -

Τα νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους…

- Advertisement -

-Η γενική συνομοσπονδία επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων Ελλάδας θα πραγματοποιήσει τακτική της συνέλευση στο Φουγάρο του Ναυπλίου στις 6 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

-Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στον ποταμό Ξεριά στο Άργος. Τα οστά εντόπισε ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές. Έχουν σταλεί για ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν.

-Νέος πρύτανης του πανεπιστημίου Πελοποννήσου εξελέγη ο Αθανάσιος Κατσής οποίος διδάσκει στην Κόρινθο.

-Ενα ξεχωριστό Μαραθώνιο άθλο αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένας πολίτης του εξωτερικού, ξεκίνησε από τη Βουδαπέστη, πέρασε τη Σερβία και τη Βουλγαρία, έφτασε στην Ελλάδα και κατέληξε στον προορισμό του στην ιστορική Σπάρτη. Μοναδική συντροφιά του, ένα αυτοσχέδιο καρότσι που μετέφερε τις αποσκευές του, ίσως μέσα σε αυτό να διανυκτερεύει. Περπάτησε τουλάχιστον 2.000 χιλιόμετρα για να πραγματοποιήσει το όνειρο του επισκεφθεί με αυτόν τον τρόπο λακωνική πρωτεύουσα.

-Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την οκτωβριανή επανάσταση γίνει στο Ναύπλιο το Σάββατο στις 7 το απόγευμα με οργανωτή την τοπική οργάνωση

-Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου λαδιού και Ελιάς στο Κρανίδι

-Η φυσιολατρική ορειβατική ομάδα Αργολίδας οργανώνει πεζοπορία στον Ταΰγετο 4 και 5 Νοεμβρίου

–Η ομάδα των εθελοντών γιατρών της αγάπης θα βρίσκονται σήμερα και αύριο στην Επίδαυρο θα Παρέχουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες όλων των ειδικοτήτων στους κατοίκους το πρόγραμμα το στηρίζει ο δήμος και είναι υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

-Κλιμάκιο ειδικευμένων γιατρών θα επισκεφθεί σήμερα υγείας Αρεόπολης θα παράσχει ειδικές εξετάσεις στους κατοίκους της περιοχής σχετικά με τον σακχαρώδη διαβήτη.

-Το ποσό των 190 χιλιάδων ευρώ έκρινε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στο δήμο Λουτρακίου -Περαχώρας προκειμένου να αποκατασταθούν ζημιές σε υποδομές που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα.

-Ρεσιτάλ πιάνου τον σπουδαίο πιανίστα Παναγιώτη Τροχόπουλο αφιερωμένο στη Μαρία Κάλλας θα γίνει στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού μέγας Αλέξανδρος στο Άργος το Σάββατο στις 8 το βράδυ.

 

 

 

- Advertisement -