Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΤα νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους

Τα νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους

Τα νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους…

-Απεβίωσε ο χειρουργός και πρόεδρος της Αδελφότητας Δημητσανιτών Γιώργος Κανδηλώρος. Αύριο στις 12.30 το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία στο Κοιμητήριο του Παπάγου.

– Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 10ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ενωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στο χώρο του Βουλευτικού.

-Την Ερμιονίδα και σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής βρίσκονται αυτές τις μέρες ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και η σύζυγός του Κάρλα Μπρούνι.

-Συνελήφθη σε τακτική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων ένας 69χρονος διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης για απάτη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

-Άγνωστοι δράστες αφού διέρρηξαν υπηρεσία του Δήμου Κορινθίων, προκάλεσαν έκρηξη σε τραπεζικό μηχανημα αυτόματης ανάληψης που ήταν τοποθετημένο εκεί και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου – Βόχας.

-Σε κατάληψη των σχολείων τους έχουν προχωρήσει μαθητές της Λακωνίας. Συγκεκριμένα υπο κατάληψη βρίσκονται, το ΕΠΑΛ Σπάρτης, το ΕΠΑΛ Μολάων και το 10 Λύκειο Σπάρτης. Οι μαθητές διαμαρτύρονται για τις συνθήκες μάθησης.

-Η Ομάδα των εθελοντών γιατρών της Αγάπης θα βρίσκονται αύριο και μεθαύριο στην Επίδαυρο και θα παρέχουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες όλων των ειδικοτήτων στους κατοίκους. Το πρόγραμμα το στηρίζει ο Δήμος και είναι υπο την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

-Συλλαλητήριο οργανώνει το ΠΑΜΕ στις 9 Νοεμβρίου και στα Περιβολάκια Κορίνθου στις 6.00 το απόγευμα.

-Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα τηρηθεί το έθιμο της μεταφοράς της εικόνας του Αγίου Γεωργίου απο τα Ανω στα Κάτω Δολιανά. Η τελετή θα γίνει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Το μήνυμα είναι για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι μικρότεροι.

 

 

 

Sourceert.gr
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ