Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣοβαρός τραυματισμός παίχτη των «Αγίων»

Σοβαρός τραυματισμός παίχτη των «Αγίων»

Οι «Άγιοι» φιλοξένησαν στην έδρα τους το περασμένο Σάββατο, 28η Οκτωβρίου 2017, την Κολομβιανή ομάδα Chape London FC. Το παιχνίδι ήταν για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Junior της Κομητείας του Middlesex. Οι «Άγιοι» παίζουν σε τρια Κύπελλα στην τρέχουσα σεζόν (στο παρόν, στο Κύπελλο της Κατηγορίας και στο Anagram Trophy).

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή ότι μπορούσαν να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούσαν να τελειώσουν τις φάσεις και να φθάσουν στο γκολ.

Οι «Άγιοι» είχαν την κατοχή της μπάλας και έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι. Αυτό εκνεύρισε τους αντιπάλους που άρχισαν να παίζουν δυνατά. Ο διαιτητής τότε έδειξε αρκετές κίτρινες κάρτες.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-0. Με την επανάληψη οι «Άγιοι» μπήκαν με δύναμη και αυτοπεποίθηση, κερδίζοντας κόρνερ, φάουλ και τελικά και πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Igli Sevaj, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας με ωραία εκτίναξη το απέκρουσε. Η μπάλα επέστρεψε στην μικρή περιοχή και αμέσως ο Roberto Katsikas σκόραρε για τους «Αγίους», γράφοντας το 1-0.

Οι «Άγιοι» έδειξαν πολλά τεχνικά χαρίσματα, στην άμυνα και την επίθεση, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και πάλι.

Δυστυχώς, σε μια «κακιά στιγμή», σε ένα δυνατό μαρκάρισμα, ο παίχτης των «Αγίων» Κώστας Μηνά τραυματίσθηκε σοβαρά και όπως αποδείχθηκε είχε σπάσει το δεξί του πόδι. Οι αντίπαλοι παίχτες συνέχισαν να παίζουν και ισοφάρισαν το παιχνίδι!!!

Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1. Κατευθείαν στα πέναλτι και η Chape έβαλε και τα πέντε. Ο τερματοφύλακάς τους έπιασε ένα πέναλτι το «Αγίων», κι έτσι ο Νίκος Σαλαπάτας δεν χρειάσθηκε να κτυπήσει το τελευταίο πέναλτι της St. Panteleimon FC. Η Chape περνά φυσικά στον επόμενο γύρο.

Οι «Άγιοι» παραμένουν αήττητοι στην κανονική διάρκεια του αγώνα, έχοντας παίξει μέχρι σήμερα 3 αγώνες Πρωταθλήματος και 3 αγώνες Κυπέλλου.

Το ερχόμενο Σάββατο αγωνίζονται εκτός έδρας για το Πρωτάθλημα, εναντίον της Wilberforce Wanderers FC.

Η σκέψη και η προσευχή μας αυτές τις ημέρες είναι με τον φίλο και συνάδελφο Κώστα Μηνά, στον οποίο ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορα περαστικά.

 

Φωτογραφίες: Αλέξιος Γεννάρης

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ