Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣΊσως και να έχουμε «Sex and the City 3»

Ίσως και να έχουμε «Sex and the City 3»

Ίσως και να έχουμε « Sex and the City 3 » …

Να μην αποθαρρυνόμαστε! Η Κρίστιν Ντέιβις – που υποδύεται τη Σάρλοτ Γιορκ – μας δήλωσε πρόσφατα ότι δεν έχει ειπωθεί, ακόμη, η τελευταία λέξη στο ενδεχόμενο να έχουμε τρίτη ταινία «Sex and The City».

Σύμφωνα με το «E! News», η Κρίστιν, host στο φετινό Princess Grace Awards Gala, μίλησε για το πρότζεκτ, το οποίο θεωρητικά έχει μπει στο συρτάρι: «Απλά, είμαι ευγνώμων. Ξέρω ότι και οι συμπρωταγωνίστριές μου είναι επίσης ευγνώμονες για την υποστήριξη των θαυμαστών μας, για το ότι έχουμε η μία την άλλη, για το ότι αγαπάμε η μία την άλλη. Ακόμα μπορεί να σκαρφιστούμε κάτι, δεν ξέρω, θα είναι υπέροχο».

Όπως όλοι ξέρουμε, οι κυρίες του «Sex and The City» κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Σεπτέμβριο για να ανακοινώσουν ότι δεν θα έμπαινε σε στάδιο παραγωγής η ταινία, όπως προβλεπόταν από τον αρχικό σχεδιασμό.

Φήμες θέλουν την Κιμ Κάτρολ να είναι ένας από τους βασικούς λόγους αυτής της εξέλιξης. Υποτίθεται ότι η ηθοποιός, που υποδυόταν τη Σαμάνθα Τζόουνς στην τηλεοπτική σειρά, δεν ήθελε να παίξει σε τρίτη ταινία. Η Κιμ, πολύ σύντομα, τουίταρε ότι από το 2016 είχε θέσει τον εαυτό της εκτός σχεδίων για τρίτη ταινία. Αργότερα, σε εμφάνισή της στο «Piers Morgan’s Life Stories», εξήγησε ότι η τηλεοπτική σειρά ήταν σημαντικός λόγος για τον οποίο πήρε απόφαση να μην κάνει παιδιά.

Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, η Κρίστιν Ντέιβις, στο γκαλά, ευχαρίστησε μεν τους θαυμαστές, αλλά σταμάτησε εκεί. Εμείς έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στη φράση της «ακόμα μπορεί να σκαρφιστούμε κάτι, δεν ξέρω, θα είναι υπέροχο». Και «κάνουμε το σταυρό μας».

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ