Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΒΙΝΤΕΟ: Με επιτυχία το Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης στο Άργος που διοργάνωσε...

ΒΙΝΤΕΟ: Με επιτυχία το Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης στο Άργος που διοργάνωσε το “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ”

Με μεγάλη επιτυχία ασχολήθηκε χθες το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης που διοργάνωσε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στο Άργος. Φέτος το σεμινάριο φιλοξενήθηκε από το Δήμο Άργους – Μυκηνών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κεντρικό θέμα το στρες και την κατάθλιψη που έχει μπει απειλητικά στην καθημερινότητά μας. Ως γνωστόν, το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έχει ως στόχο την έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας αλλά και των πολιτών για ενδιαφέροντα ιατρικά θέματα προτείνοντας παράλληλα καινοτόμες θεραπευτικές μεθόδους μέσω των Νευροεπιστημών και της Νευροανάδρασης.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν:
– ο Νευροψυχολόγος κ. Μάριος Σεβρισαριανός
– η Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια κ. Ελισάβετ Γεωργίου και
– ο Δρ Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Νάκος Κοτσιάνης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου και Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτριος Καμπόσος.

Στο τέλος του 2ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης δόθηκαν στους παρευρισκομένους βεβαιώσεις συμμετοχής και παρακολούθησης του Σεμιναρίου.

Δείτε στα βίντεο αυτής της ανάρτησης τι δήλωσαν στο ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV απαντώντας στις ερωτήσεις του Μιχάλη Καζά οι ομιλητές της εκδήλωσης αλλά και ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος:

 

 

 

 

 

Οι ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ