Σ.Πασσάκος: To συνέδριο ΠΕΑΛΣ θα γίνει στο Ναύπλιο ως μήνυμα στήριξης στην λιμενική αρχή Ναυπλίου

- Advertisement -

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ : ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΑΛΣ ΩΣ ΜΥΝΗΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ:

 

- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ <<ΗΓΕΣΙΑΣ>> ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ,ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΗΝ 09 και 10-12-2017.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΣΟ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ……. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ -ΜΕΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΣ . ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΛΣ . ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ , ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ …..

ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΛΣ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ ,ΑΔΕΙΕΣ, ΩΡΑΡΙΟ , ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ , ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ -ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ Η ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ …..

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΗΝ 09 και 10-12-2017.
(ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ , ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ )

- Advertisement -

________________