Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΕμπορικός Σύλλογος Αργους: Απολογισμός της νυχτερινής διοργάνωσης ARGOS WHITE NIGHT RUN

Εμπορικός Σύλλογος Αργους: Απολογισμός της νυχτερινής διοργάνωσης ARGOS WHITE NIGHT RUN

Ο Εμπορικός Σύλλογος θεωρεί ότι η διοργάνωση ήταν αρκετά καλή και η συμμετοχή του κόσμου στον αγώνα ιδιαίτερα ικανοποιητική για πρώτη φορά .

Βέβαια ήταν η πρώτη διοργάνωση αυτού του αγώνα και οι όποιες παραλήψεις μπορούν να βελτιωθούν σε επόμενες ανάλογες εκδηλώσεις.
Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος διασκέδασε συμμετέχοντας και παρακολουθώντας ενώ παράλληλα ξέφυγε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Από ενημέρωση που έχουμε, οι επισκέπτες που προσήλθαν στα εμπορικά καταστήματα ήταν κυρίως ντόπιοι , δηλαδή από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών.
Φυσικά ο περισσότερος κόσμος βγήκε για να παρακολουθήσει την εκδήλωση ή να κάνει μια βόλτα στο κέντρο , γι αυτό τα καταστήματα εστίασης ήταν υπερπλήρη σε πελάτες..

Το συμπέρασμα είναι πως η διοργάνωση του “ARGOS WHITE NIGHT RUN “ μόνο θετικές εντυπώσεις μπορεί να αφήσει και θα πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στους διοργανωτές και εμπνευστές κ. Τζαβέλα και κ. Δαμάλα καθώς και σε όλους τους συνδιοργανωτές που συνέβαλαν για να γίνει η εκδήλωση.

Γνωρίζουμε ότι ο Δήμαρχος είναι πάντα θετικός σε ότι αναβαθμίζει και φέρνει κόσμο στην πόλη μας και περιμένουμε να σταθεί αρωγός σε αντίστοιχη ενέργεια του Συλλόγου.
Το Δ.Σ.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ