Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΔώρα Ζέμπερη: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του DNA που βρέθηκε στα νύχια...

Δώρα Ζέμπερη: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του DNA που βρέθηκε στα νύχια της 32χρονης

Δώρα Ζέμπερη: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του DNA που βρέθηκε στα νύχια της 32χρονης…

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία της 32χρονης, Δώρας Ζέμπερη, η οποία κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Το δείγμα ξένου DNA που εντοπίστηκε στα νύχια της 32χρονης και στο οποίο «πόνταραν» πολλά οι αστυνομικές Αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, δεν κατάφερε να δώσει απαντήσεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το δείγμα δεν παραπέμπει σε κάποιον σεσημασμένο κακοποιό ή σε κάποιο γνωστό άτομο της Δώρας από το οποίο έλαβαν δείγμα οι Αρχές.

Την ίδια ώρα, στα βίντεο που έχουν συλλεγεί από την περιοχή, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν την άτυχη κοπέλα, ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί η τσάντα και τα προσωπικά της αντικείμενα.
Με βάση τα παραπάνω, πλέον, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το πιθανότερο κίνητρο είναι η ληστεία μετά φόνου.

Έτσι διέφυγε ο δολοφόνος
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές, ο δράστης, αμέσως μετά το έγκλημα, πιθανότατα έβαλε μια καρέκλα στον τοίχο του Β’ Νεκροταφείου και αμέσως μετά πήδηξε στις γραμμές του τρένου.
Στη συνέχεια, κατέβηκε κάτω από τις γραμμές και βγήκε έξω από ανοιχτό φρεάτιο, τα κάγκελα του οποίου έχουν λυγίσει από ανθρώπινο χέρι και έφυγε από την πεζογέφυρα που βρίσκεται στο σημείο.

Συνδέονται οι υποθέσεις δολοφονίας Ζέμπερη και Αγραφιώτου;
Καθώς οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ακόμα και του μανιακού δολοφόνου που κυκλοφορεί ελεύθερος στην ευρύτερη περιοχή.
Άλλωστε, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Espresso, πολλά είναι τα κοινά στοιχεία της υπόθεσης δολοφονίας της Ζέμπερη με αυτή της Αγραφιώτου που συγκλόνισε πριν δύο χρόνια το Πανελλήνιο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.
Η δολοφονία της Αγραφιώτου στην περιοχή του Αμαρουσίου παραμένει ανεξιχνίαστη και από τότε γινόταν λόγος για μανιακό δολοφόνο που στοχεύει γυναίκες.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ