Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣημαντική πρόκριση για τους «Αγίους» στην πόλη του Λούτον

Σημαντική πρόκριση για τους «Αγίους» στην πόλη του Λούτον

Οι «Άγιοι» ταξίδεψαν το Σάββατο 21η Οκτωβρίου 2017, στην πόλη του Λούτον, 46 χιλιόμετρα βόρεια του Λονδίνου, με σκοπό να παίξουν σε αγώνα Κυπέλλου, εναντίον της ομάδας The 61 FC Luton (η οποία αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία από εκείνη των «Αγίων»), στη σημαντική διοργάνωση που ονομάζεται Anagram Records Trophy.

Οι παίχτες των «Αγίων», διψασμένοι για τη νίκη και την πρόκριση, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έγραψαν γρήγορα το 0-1 με επιτυχημένο χτύπημα πέναλτι του σέντερ-φορ Igli Sevaj.

Λίγο αργότερα οι αντίπαλοι ισοφάρισαν 1-1, επίσης με πέναλτι.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες. Φυσούσε μανιωδώς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατά διαστήματα έβρεχε. Όμως οι «Άγιοι» ήταν πλήρως αποφασισμένοι να κάνουν το παιχνίδι τους και να πάρουν οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το δεύτερο γκολ ήλθε με ωραία προσπάθεια του Νίκου Σαλαπάτα, ο οποίος νίκησε έξυπνα τον αμυντικό που τον μάρκαρε και έστειλε επιδέξια και διαγώνια την μπάλα να καρφωθεί στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα, κάνοντας έτσι το 1-2.

Στο 30’ η The 61 FC Luton ισοφάρισε με δυνατό βολέ, κάνοντας το σκορ 2-2.

Η αλήθεια είναι πως οι παίχτες των «Αγίων» έπαιζαν πολύ ωραίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, ενώ οι αντίπαλοι έπαιζαν κυρίως με δύναμη και με σκληρότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Άγιοι» μπήκαν απολύτως αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους να κυριαρχήσουν με τη δύναμή τους.

Μια εξαιρετική κίνηση της μεσαίας και επιθετικής γραμμής έφερε τη μπάλα στα πόδια του Νίκου Σαλαπάτα, ο οποίος με εξαιρετική σέντρα ακριβείας έστειλε τη στρογγυλή θεά στον επικίνδυνο Igli Sevaj, ο οποίος δεν δίστασε να γράψει με ωραίο κοντινό σουτ το 2-3.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Jack Smith, ο οποίος ήλθε με δύναμη και σιγουριά από τον πάγκο και έγραψε το τελικό 2-4.

Ένα πραγματικά δίκαιο αποτέλεσμα, το οποίο δίνει την πρόκριση στην St. Panteleimon FC, που θα παίξει (και πάλι εκτός έδρας) στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης της Νότιας Αγγλίας The Anagram Records Trophy, με την Fire United CFC, στις 11 Νοεμβρίου.

Ο προπονητής των «Αγίων» Γιώργος Φραντζέσκου, δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Μια περήφανη και ιστορική ημέρα, που σήμανε το θριαμβευτικό ντεπούτο μας στη διοργάνωση Τhe Anagrams Records Trophy.

Προχωρούμε ταπεινά, με τα πόδια στο έδαφος και εργαζόμαστε σκληρά. Η Ομάδα μας, συμπεριλαμβανομένων των μελών της Διοίκησης και των φιλάθλων της, είναι ισχυρή, ενωμένη και όλοι μαζί μοιράζονται μια πραγματική αγάπη για το σύλλογό μας.

Προχωρούμε με αποφασιστικότητα».

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ