Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣυνέχεια Αναγνωσταρά στο θέμα του παράνομου διορισμού Ράλλη και στην εύνοια της...

Συνέχεια Αναγνωσταρά στο θέμα του παράνομου διορισμού Ράλλη και στην εύνοια της από τον δήμαρχο Κωστούρο

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης του ο πρώην δήμαρχος και νυν υποψήφιος για το Δήμο Ναυπλιέων κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς έκανε πριν λίγο νέα ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, μετά την προχθεσινή αναφορά του κ. Αναγνωσταρά στο θέμα της συνεχιζόμενης παρανομίας από τον δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, που διατηρεί παράνομα την δημοτική σύμβουλο κα Μαρία Ράλλη σε “αξίωμα” του δήμου, υπήρξαν 3-4 αναρτήσεις από γνωστούς “κλακαδόρους” του κ. Κωστούρου ή από προφίλ “μαϊμού” να στηρίξουν τον νυν δήμαρχο.

Με την νέα του σημερινή ανάρτηση ο κ. Αναγνωσταράς ξαναθέτει το ουσιαστικό ερώτημα, το οποίο έχει κριθεί και για το οποίο ο κ. Κωστούρος έχει κατηγορηθεί και αναγκάστηκε να “κάνει πίσω” για να συνεχίσει με “κολπάκια” την παρανομία του.

Αναφέρει ο κ. Αναγνωσταράς σήμερα:

Για όσους υποστήριξαν ότι νόμιμα έπραξε ο κος Δήμαρχος αναθέτοντας καθήκοντα “αντιδημάρχου” στην δημοτική σύμβουλο της αντιπολιτευσης!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ !!!!

Σύμβουλος της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να ασκεί καθήκοντα που έχουν να κάνουν με την διοίκηση του δήμου!!

Ας υπογράψει όσες αποφάσεις θέλει ο κ. Κωστούρος!!!

Το θέμα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν πρόκειται να κλείσει ούτε ακόμη και μετά τις επερχόμενες εκλογές.

Σε καμία περίπτωση ο κ. Κωστούρος δεν έχει προχωρήσει σχεδόν δύο χρόνια τώρα στο να δικαιολογήσει γιατί φέρεται με τόσο εύνοια στην κα Ράλλη, όταν σε άλλες περιπτώσεις υπαλλήλους του δήμου τους έχει “κλείσει” το στόμα και τους έχει οδηγήσει στο ψυγείο. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ