Το Celebrity Edge ταξιδεύει και στο Ναύπλιο το καλοκαίρι του 2019!

- Advertisement -

Το Celebrity Edge ταξιδεύει και στο Ναύπλιο το καλοκαίρι του 2019!

- Advertisement -

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Celebrity Cruises προέτρεψε τους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου να «πουλήσουν όσο περισσότερο μπορούν το Celebrity Edge» για να εξασφαλίσουν ότι ένα από τα επόμενα πλοία της κατηγορίας Edge θα εδρεύει στο Southampton.

Μιλώντας καθώς ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή εξάπλωση για το Celebrity Edge το καλοκαίρι του 2019, συμπεριλαμβανομένης μιας κρουαζιέρας δύο διανυκτερεύσεων από το Southampton για ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου, η Lisa Lutoff-Perlo δήλωσε: «Είναι στα χέρια των πρακτόρων. Έχουμε πέντε πλοία της κατηγορίας Edge που κυκλοφορήσουν μεταξύ 2018 και 2023 και ανάλογα με το πώς θα αντιδράσει η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου στο πρώτο πλοίο, τότε υπάρχει η πιθανότητα να μπορέσουμε να κάνουμε βάση ενός μελλοντικού πλοίου το Σαουθάμπτον. Είναι στα χέρια σας. Πουλήστε όσο περισσότερο μπορείτε το Celebrity Edge και δεν θα μου αφήσετε άλλη επιλογή παρά να φέρω ένα μελλοντικό πλοίο στο Σαουθάμπτον».

Η Jo Rzymowska, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στη Βρετανία & Ιρλανδία και στην Ασία, δήλωσε: «Το γεγονός ότι η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλός μας έρχεται στο Λονδίνο για να αναγγείλει την ευρωπαϊκή ανάπτυξη της Edge φανερώνει το πώς βλέπει την αγορά της κρουαζιέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για την Celebrity Cruises». Πρόσθεσε ότι η Celebrity δεν είχε διοργανώσει κρουαζιέρα παρουσίασης για εμπορικούς εταίρους στο Southampton από την κυκλοφορία του Celebrity Eclipse το 2010.

«Μόνο βλέποντας κάτι μπορείς να το πιστέψεις και αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε στους ταξιδιωτικούς πράκτορες με τους οποίους συνεργαζόμαστε γιατί η Celebrity Edge είναι τόσο επαναστατική και τόσο μοναδική», δήλωσε η Rzymowska, προσθέτοντας: «Το Edge είναι ένα “εξωστρεφές” πλοίο, συνδέει τους επισκέπτες με τη θάλασσα, επομένως θέλαμε να το παρουσιάσουμε στο Σαουθάμπτον την άνοιξη και όχι στα βάθη του χειμώνα.»

Το σκάφος της επόμενης γενιάς, το οποίο θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2018, είναι η πρώτη νέα κατασκευή της Celebrity τα τελευταία έξι χρόνια και η πρώτη μιας νέας κατηγορίας πλοίων την τελευταία δεκαετία.

Θα παρουσιαστεί στην ταξιδιωτική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 13 έως τις 15 Μαΐου στο Σαουθάμπτον πριν ξεκινήσει μια 10ήμερη κρουαζιέρα της Ιβηρικής χερσονήσου στη Ρώμη, σταματώντας σε διάφορα λιμάνια της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Ιταλίας.

Από εκεί, θα προσφέρει δρομολόγια επτά, εννέα, δέκα ή έντεκα διανυκτερεύσεων από τη Ρώμη και τη Βαρκελώνη. Οι πελάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν για 14 διανυκτερεύσεις μπορούν να κάνουν κράτηση για δύο πλήρεις κρουαζιέρες, τη μία μετά την άλλη, και θα βρεθούν μόνο μια φορά σε ίδιο λιμάνι κατά τη διάρκεια του δεκαπενθημέρου.

Ο Rzymowska δήλωσε: «Αναμένουμε ότι η 14-ήμερη κρουαζιέρα θα είναι πολύ δημοφιλής στο βρετανικό κοινό. Το μόνο λιμάνι όπου θα επαναληφθεί στάση είναι η Φλωρεντία, οπότε οι επισκέπτες μπορούν να δουν τη Φλωρεντία την πρώτη φορά και την Πίζα την επόμενη.»

Στα λιμάνια περιλαμβάνονται το Μόντε Κάρλο, το Κάπρι και η Μύκονος, μαζί με την Ίμπιζα και τη Βαλένθια, όπου το Celebrity Edge θα προσφέρει μεγαλύτερες βραδινές παραμονές στο λιμάνι.

Το πλοίο θα επισκεφθεί επίσης δύο ολοκαίνουργια λιμάνια – το Ναύπλιο στην Πελοπόννησο της Ελλάδας και τη Santa Margherita, στην ιταλική ριβιέρα, κοντά στο Πορτοφίνο.

Η Rzymowska πρόσθεσε: «Έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο για να σχεδιάσουμε δρομολόγια που θα προσελκύσουν τον σύγχρονο “εραστή” πολυτελείας. Συνολικά, το Edge θα ταξιδέψει σε 30 λιμάνια, σε 10 χώρες με πέντε διανυκτερεύσεις, σε μια σεζόν [Μάιος-Οκτώβριος].»

Η ανακοίνωση της καλοκαιρινής σεζόν του Edge για το 2019 στην Ευρώπη φανερώνει την ευρωπαϊκή ανάπτυξη της Celebrity Cruises σε πέντε πλοία και τη δέσμευσή της στην περιοχή και στις ευρωπαϊκές αγορές.

Η καλοκαιρινή ευρωπαϊκή σεζόν 2019 του Edge θα ανοίξει για κρατήσεις στις 20:00 απόψε (Τρίτη) και η εταιρεία προειδοποίησε τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να είναι έτοιμοι για μια αναμενόμενη αύξηση των κλήσεων και των κρατήσεων.

«Αναμένουμε ότι θα υπάρξει ένας αγώνας δρόμου στις κρατήσεις για τις υπερσύγχρονες πολυτελείς σουίτες αυτού του πλοίου», δήλωσε η Rzymowska. Προσθέτοντας ότι το ολοκληρωμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2019 θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα.

Η Celebrity Cruises έχει αναπτύξει μια σειρά υποστηρικτικών υλικών και εργαλείων για την αγορά, που θα επιτρέπουν στους πράκτορες να προωθούν τα νέα δρομολόγια στις ιστοσελίδες τους. Αυτό περιλαμβάνει ένα 20-σέλιδο διαφημιστικό φυλλάδιο, το οποίο οι πράκτορες θα μπορούν να διανείμουν στους δικούς τους πελάτες, όπως ψηφιακούς οδηγούς, διαδρομές και εικόνες.

Η Rzymowska αποκάλυψε ένα νέο πρόγραμμα ακτοπλοϊκών εκδρομών, το οποίο προσφέρει αυθεντικές και τοπικά εμπνευσμένες εμπειρίες.

Η Lutoff-Perlo είπε: «Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία είναι μια τόσο σημαντική αγορά για εμάς που θέλαμε να γιορτάσουμε την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου προσφέροντας στους επισκέπτες την πρώτη προγραμματισμένη ευρωπαϊκή κρουαζιέρα απευθείας από το Southampton. Για να υποστηρίξουμε περαιτέρω τους βασικούς εμπορικούς εταίρους μας, θα διενεργήσουμε μια αποκλειστική 2ήμερη κρουαζιέρα – παρουσίαση, έτσι ώστε οι αγαπημένοι μας ταξιδιωτικοί πράκτορες να έχουν την ευκαιρία να βιώσουν το Celebrity Edge από πρώτο χέρι».

 

 

 

- Advertisement -