Σήμερα το εργαστήριο στο ΙΕΚ Επιδαύρου θύμισε νησί!

0
55
- Advertisement -

Παρασκευάσαμε κρητική νωπή Ξινομυζήθρα! Θέλαμε ένα τυρί αλοιφώδες με κοκκώδη υφή, για το οποίο χρησιμοποιήσαμε μόνο πρόβειο γάλα.

- Advertisement -

Δεν αντέξαμε στον πειρασμό και παραλλάξαμε ελαφρώς τη βασική εκδοχή της συνταγής με προσθήκη πικάντικου μπούκοβου κι ευωδιαστού θυμαριού.

Η αρωματισμένη ξυνομυζήθρα έγινε το πιο κατάλληλο συνοδευτικό ντάκου!
Ειδικότητα Τυροκομίας Γαλακτοκομίας Β΄εξάμηνο!

ΙΕΚ Επιδαύρου

- Advertisement -