ΑΡΓΟΣ: Έφτασε η ώρα του White Night Run – Τι θα γίνει …ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α.Μ) , το Ν.Π.Δ.Δ.  Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών και η Ακαδημία στίβου «Argos Track and Field» συνδιοργανώνουν, τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου με επωνυμία «ARGOS WHITE NIGHT RUN» το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, ο οποίος θα διεξαχθεί εξ’ ολοκλήρου μέσα σε αστικό τοπίο, σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, ενώ διαπερνά και τα σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της πόλης του Άργους.

- Advertisement -

Τι είπε ο δήμαρχος:

Ο αγώνας θα είναι ανοιχτός – δωρεάν προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους.
Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με όριο χρόνου τερματισμού των 5 χλμ. (60 λεπτά).

Ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή του White Night Run τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια του αγώνα με ωράριο 18:00-12:00π.μ. και προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα.

Τι είπε ο Σωτήρης Δαμάλας:

Στο τερματισμό θα διεξαχθεί μουσική συναυλία όπου θα υπάρχει ο Κουμπαράς Αγάπης της ΚΕΔΑΜ για την οικονομική βοήθεια του μικρού Παναγιώτη Μπούφα που δίνει το δικό του αγώνα με τον καρκίνο στο Λονδίνο, ώστε να τον βοηθήσουμε, όπως μπορεί ο καθένας, να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ.

Ο White Night Run έρχεται για να γεμίσει με ενέργεια τη νύχτα στο Δήμο Άργους Μυκηνών!!!

H Διαδρομή του τρεξίματος θα είναι στο ιστορικό εμπορικό και πολιτισμικό κέντρο του Άργους:
Βασιλέως Κωνσταντίνου (Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο) – Κορίνθου – Ηρακλέους – Περούκα – Γενναίου Κολοκοτρώνη – Φείδωνος – Θεάτρου – Τριπόλεως – Μεσσηνίας & Αρκαδίας – Αρχαίας Βουλής – Θεάτρου – Δαναού – Τερματισμός (Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο).

 

- Advertisement -

________________