Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνεργασία Δαμούλου - Μακρή για τις Επιμελητηριακές εκλογές

Συνεργασία Δαμούλου – Μακρή για τις Επιμελητηριακές εκλογές

Μετά από συνάντηση που είχε ο κ. Δαμούλος Φώτης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ, με τον επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ κ. Παναγιώτη Μακρή, Πρόεδρο ΟΕΒΕ Αργολίδας και την ταύτιση απόψεων στα πολύ σοβαρά θέματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανακοινώνεται η συνεργασία της Ανεξάρτητης Κίνησης Μικρών Μεσαίων Επιχειρήσεων με τον συνδυασμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ στις επιμελητηριακές εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 9 & 10 Δεκεμβρίου 2017.

Ο κ. Δαμούλος σε δηλώσεις τόνισε την αναγκαιότητα συστράτευσης όλων των δυνάμεων για την επίλυση των προβλημάτων των ΜμΕ. «Στην παρούσα φάση δεν περισσεύει κανείς. Καλωσορίζουμε λοιπόν τον κ. Μακρή στον κοινό αγώνα για το συμφέρον των επιχειρήσεων του τόπου μας, αλλά και του επιμελητηριακού θεσμού».

Ο κ. Μακρής τόνισε ότι τα προβλήματα των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι τεράστια. «Μόνο ενωμένοι, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και μικροπολιτικά παιχνίδια, μπορούμε ενωτικά να διεκδικήσουμε την λύση τους. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δαμούλος Φώτης έχει προσπαθήσει σε αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία 6 χρόνια. Με την βοήθεια την δική μας πιστεύουμε ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Δαμούλος Φώτης

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Μακρής Παναγιώτης

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ