Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟι “Άγιοι” παραμένουν αήττητοι σε έναν αγώνα που αποδείχθηκε πραγματικό ντέρμπυ

Οι “Άγιοι” παραμένουν αήττητοι σε έναν αγώνα που αποδείχθηκε πραγματικό ντέρμπυ

Στον πρώτο αγώνα της εντός έδρας η St. Panteleimon FC υποδέχθηκε την επισκέπτρια ομάδα Mile End Park Rangers. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ των ομάδων που κατέχουν την 3η και την 4η θέση της βαθμολογίας και αποδείχθηκε ένα πραγματικό ντέρμπυ, με όλα τα σχετικά χαρακτηριστικά.

 

Στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού κυριαρχούσαν οι «Άγιοι». Ο παίχτης των «Αγίων» Ηλίας Κατσολούδη ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος από την αρχή του αγώνα και μάλιστα πέτυχε το πρώτο του γκολ στο 3’. Ο Alex Dimgkioka κατάφερε με εντυπωσιακή κίνηση να διασπάσει την αμυντική γραμμή των αντιπάλων και έδωσε πάσα ακριβείας στον Igli Sevaj, κι εκείνος με τη σειρά του έστειλε με τακουνάκι την μπάλα στον Ηλία Κατσολούδη, ο οποίος από τη μικρή περιοχή την έστειλε με δύναμη στα δίχτυα.

Το δεύτερο τέρμα ακολούθησε σύντομα. Το φάουλ του Igli Sevaj πήγε πάνω στο πόδι του Ηλία Κατσολούδη, ο οποίος κοντρόλαρε τη μπάλα με δεξιοτεχνία και κατόπιν την έστειλε και πάλι στα δίχτυα με χαμηλό σουτ.

Η Mile End έδειξε χαρακτηριστικά πολύ καλής ομάδας και κατάφερε με ψυχραιμία να αναπτύξει το παιχνίδι της. Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι με καλή προσπάθεια ανέβηκαν ψηλά, οι «Άγιοι» δεν ανταποκρίθηκαν καλά αμυντικά, κι έτσι το σκορ μειώθηκε σε 2-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Άγιοι» ενώ είχαν την κατοχή της μπάλας δεν κατάφεραν να επεκτείνουν το προβάδισμά τους. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν κάποια δυνατά τάκλινγκ και γρήγορα ένας παίχτης τους είδε την κόκκινη κάρτα, αλλά παρά την αριθμητική τους υπεροχή οι «Άγιοι» δεν κατάφεραν και πάλι να σκοράρουν.

Κάποια στιγμή που οι «Άγιοι» πραγματοποιούσαν επίθεση, οι αμυντικοί έστειλαν την μπάλα μακριά στην περιοχή της St. Panteleimon, όπου ο μοναχικός επιθετικός των φιλοξενουμένων κατάφερε με δυνατό βολέ να γράψει το 2-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο και οι «Άγιοι» παραμένουν αήττητοι, μετά τον τρίτο αγώνα Πρωταθλήματος, ευρισκόμενοι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και βέβαια σε καλή θέση μάχης, διεκδικώντας ό,τι τους αναλογεί από τη φετινή σεζόν.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ