Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣυζήτηση στο Κουτσοπόδι για το νερό του Ανάβαλου

Συζήτηση στο Κουτσοπόδι για το νερό του Ανάβαλου

Σε συζήτηση στην Πλατεία Αγίας Κυριακής στο Κουτσοπόδι καλεί η Επιτροπή Πρωτοβουλίας από πολίτες για το μεγάλο θέμα του νερού του Αναβάλου.

Συγκεκριμένα η σχετική πρόσκληση αναφέρει ότι την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 οργανώνεται στην Πλατεία Αγίας Κυριακής συζήτηση για το σημαντικό πρόβλημα της λειψυδρίας και ξηρασίας που μαστίζει τον κάμπο του Κουτσοποδίου την ίδια ώρα που το νερό λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα τρέχει στην θάλασσα.

Το κείμενο της πρόσκλησης αναφέρει: 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 12ΠΜ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΛΟ.

1.  ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Η ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ -ΞΗΡΑΣΙΑ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Σ’ΑΥΤΑ.

2.  ΠΟΙΟΙ ΚAI ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ;;;;

ΑΣ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ