Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτις φυλακές Ναυπλίου ο κακοποιός με την ηρωίνη στην τηλεόραση

Στις φυλακές Ναυπλίου ο κακοποιός με την ηρωίνη στην τηλεόραση

Στις φυλακές Ναυπλίου ο κακοποιός με την ηρωίνη στην τηλεόραση …

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 47χρονος Έλληνας που συνέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών της Πάτρας στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Στο όχημά του εντοπίστηκε τηλεόραση που “προέβαλλε” ναρκωτικά μια και μέσα σε αυτή οι αστυνομικοί με τη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, του Ρίκι, εντόπισαν 15 και πλέον κιλά ηρωίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr o δράστης θα έριχνε τα ναρκωτικά σε καταυλισμούς ρομά. Την περισσότερη στα Εξαμίλια Κορίνθίας και την υπόλοιπη στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας.

Ο συλληφθείς απολογήθηκε χθες στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή Κορίνθου και οδηγείται στις φυλακές Ναυπλίου.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή του εντοπισμού των ναρκωτικών μέσα στην τηλεόραση από τη Δίωξη της Ασφάλειας Πατρών.

Ο 47χρονος είναι από την Εύβοια και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. Έχει κάνει άλλωστε φυλακή για κλοπές και ναρκωτικά. Είναι άνεργος, διαζευγμένος, χωρίς παιδιά και θεωρείται “σκληρός”.

Το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά ήταν νοικιασμένο.

Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για να εντοπιστούν οι προμηθευτές του και άλλοι πιθανά εμπλεκόμενοι.

Οι επιτυχίες της Ασφάλειας Πατρών

Η συγκεκριμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών είναι από τις πλέον επιτυχημένες καθώς με συστηματική δουλειά και μεθοδικότητα κατάφεραν να μπλοκάρουν τον διακινητή σε επιχείρηση εκτός Πατρών.

Από την αρχή του χρόνου η Δίωξη Ναρκωτικών της Πάτρας έχει “βγάλει” αρκετές υποθέσεις και συνολικά έχουν κατασχεθεί πάνω από 100 κιλά κάνναβης, 860 δενδρύλλια κάνναβης και σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.

Ενδεικτικά, τον Μάρτιο συνέλαβε σωφρονιστικό υπάλληλο που μετέφερε ναρκωτικά στις φυλακές Αγίου Στεφάνου, ενώ στην Αιγιάλεια πρόσφατα βρήκε και ξερίζωσε 750 δενδρύλλια, τα οποία μετέφεραν στην πλάτη αστυνομικοί, περπατώντας επί ώρες στο νερό, μέσα στον Σελινούντα.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ