Η υπάλληλος κλείδωσε τις κλέφτρες μέσα στο μαγαζί

- Advertisement -

Ένα ακόμη περιστατικό με δράστες νεαρές Ρομά που εισήλθαν σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης με σκοπό την κλοπή.

Αυτή τη φορά όμως η άμεση αντίδραση της υπαλλήλου του καταστήματος να κλειδώσει την πόρτα, είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο εσωτερικό του και να συλληφθούν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

- Advertisement -

Η Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί σε κατάστημα με εμπόριο ρούχων που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λεωσθένους και Πατρόκλου.

Η υπάλληλος βρισκόταν με δύο πελάτισσες στο υπόγειο του καταστήματος και τη στιγμή που ανέβαινε τη σκάλα είδε δύο νεαρές Ρομά πίσω από το ταμείο.

Κλείδωσε αμέσως την πόρτα και ειδοποίησε την αστυνομία, παρά τον ισχυρισμό των νεαρών ότι δεν είχαν κλέψει τίποτα από το ταμείο. Είχαν προλάβει όμως να αρπάξουν χρηματικό ποσό από την τσάντα της υπαλλήλου και οι αστυνομικοί με χειροπέδες οδήγησαν τις δύο Ρομά στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Δυστυχώς τα κρούσματα ολοένα και αυξάνονται παρά μάλιστα το γεγονός ότι είναι γνωστά και τα πρόσωπα και η μεθοδολογία. Οι επαγγελματίες πάντως φωνάζουν και ζητούν όχι μόνο την αύξηση της αστυνόμευσης αλλά και την τιμωρία όσων εμπλέκονται σε ανάλογες ενέργειες.

- Advertisement -

________________