Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΑΡΓΟΣ: Eγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου γυμναστηρίου Wellness spot

ΑΡΓΟΣ: Eγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου γυμναστηρίου Wellness spot

Πραγματοποιήθηκαν χτες τα επίσημα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου γυμναστηρίου Wellness spot που κοσμεί πλέον την περιοχή μας.

Ένας υπέροχος χώρος για κάθε δραστηριότητα, διαθέτει ευρεία γκάμα οργάνων γυμναστικής που υπό την καθοδήγηση του ειδικά επιμορφωμένου προσωπικού είναι βέβαιο πως θα αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον κάθε επισκέπτη.

Ο ιδιοκτήτης του, Θοδωρής Συρεγγέλας είναι παλαίμαχος αθλητής του Διομήδη, γέννημα θρέμμα του συλλόγου και γιός του ιστορικού προέδρου των Λύκων, Επαμεινώντα Συρεγγέλα.

Από φέτος το wellness spot θα είναι ο χώρος εκγύμνασης των Λύκων και με μεγάλη χαρά η οικογένεια του Διομήδη παραβρέθηκε στα χτεσινά εγκαίνια.

Θοδωρή, με υπομονή και επιμονή κατάφερες αυτό που πάντα ήθελες! Συγχαρητήρια από όλους μας, πολλές ευχές από καρδιάς για ανοδική πορεία στο χώρο αυτό. Στην ζωή πρέπει να ρισκάρεις για να ανακαλύπτεις τις αντοχές σου, τις δυνατότητές σου και να επιτυγχάνεις τους στόχους σου και είμαστε βέβαιοι ότι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και αυτό το εγχείρημά σου γιατί το αξίζεις!!!

Diomidis Handball Club

(φωτό απο foto SIAXAMIS)

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ