ΟΜΟΦΩΝΑ η νησίδα Άγιος Γεώργιος υπάγεται Διοικητικά στο Δήμο ΎΔΡΑΣ

- Advertisement -
Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με την υπ’αριθ. 171/2017 Γνωμοδότηση του απεφάνθη ΟΜΟΦΩΝΑ ότι η Νησίδα Άγιος Γεώργιος υπάγεται Διοικητικά στο Δήμο ΎΔΡΑΣ!!!!

Από τη πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου μας (01/09/2014) ξεκινήσαμε ένα τεράστιο αγώνα για να ανατρέψουμε αυτή την τεράστια αδικία που είχε συντελεστεί εις βάρος της Ύδρας από το 2011. Αμέτρητες συναντήσεις με Υπουργούς, Βουλευτές, Γενικούς Γραμματείς Υπουργείων και Διευθυντές Υπηρεσιών. Έγιναν πολυάριθμες δικαστικές ενέργειες. Συντάχθηκαν και απεστάλησαν δεκάδες υπομνήματα αλλά και έγιναν δεκάδες παρεμβάσεις στον Τύπο. Δεν χάθηκε καμία ευκαιρία ώστε να μη γίνει αναφορά για το δίκαιο αίτημα της Ύδρας μας. Ακόμα και σε συναυλίες, στην υποδοχή των επισήμων στον Δήμο για τις γιορτές μας όπου και όποτε μπορέσαμε θέσαμε το θέμα της ΎΔΡΑΣ μας!!

- Advertisement -

Ως αποτέλεσμα, ενώ κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο δεν έγινε καμία συγκεκριμένη κίνηση εις βάρος αυτής της αδικίας, σήμερα τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας επήλθε η δικαίωση ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ!!! Ανοίγει έτσι ο δρόμος ο Δήμος μας να εισπράττει 500.000 Ευρώ ετησίως και οι κάτοικοί του να έχουν ισόποση απαλλαγή από τα ποσά που πληρώνουν στη ΔΕΗ!!!

Σας Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα στην ΎΔΡΑ!! Ο Αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση!!!

Δήμαρχος

Γεώργιος Κουκουδάκης

 

- Advertisement -

________________