Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΓ. Μανιάτης: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει να διαλύει την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση»

Γ. Μανιάτης: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει να διαλύει την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση»

Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον, Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:

«Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Γαβρόγλου και ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διαλύσουν την κοινωνία και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση του νομού μας. Για άλλη μια φορά, κατάφεραν να αφήσουν «στον αέρα» τις σχολικές μονάδες του νομού, αδιαφορώντας για τις τεράστιες λειτουργικές ελλείψεις που έχουν δημιουργηθεί καθώς και για τα σοβαρά προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.

Η προχειρότητα και η αδιαφορία τους για την έγκαιρη στελέχωση και οργάνωση των σχολικών μονάδων είναι αναμφίβολα εντυπωσιακή! Η ανικανότητα τους, αδιαμφισβήτητη!

Για το λόγο αυτό και μετά τη διαπίστωση των κενών, όπως αυτά διατυπώθηκαν με ακρίβεια σε σχετική επιστολή του Αιρετού Π.Υ.Σ.Π.Ε., κ. Γεώργιου Κατσούρη, κατέθεσα άμεσα ερώτηση στη Βουλή, προκειμένου να υποχρεωθεί η κυβέρνηση αυτή να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα του νομού».

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ