Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Λία Παυλοπούλου με φώτο το κάστρο του Άργους πρώτη στο διαγωνισμό...

Η Λία Παυλοπούλου με φώτο το κάστρο του Άργους πρώτη στο διαγωνισμό #ByeByeRoaming του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματοποίησε διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram για να γιορτάσει την κατάργηση της περιαγωγής.

Από τις 15 Ιουνίου 2017 μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας σε όποια χώρα της ΕΕ και αν βρίσκεστε, χωρίς να χρεώνεστε επιπλέον. Για να το γιορτάσουμε διοργανώνουμε διαγωνισμό φωτογραφίας! Απλά μοιραστείτε τις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες, δείξτε μας τα μέρη που επισκέπτεστε, την πιο αστεία στιγμή του ταξιδιού σας ή τα πιο εκπληκτικά πράγματα που θα ανακαλύψετε.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα μοιράστηκαν τις καλύτερες φωτογραφίες μέσα από το λογαριασμό του ΕΚ στο Instagram και διαλέξαν τρεις νικητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο στις 15 Νοεμβρίου και να αναλάβουν τον λογαριασμό του ΕΚ στο Instagram κατά τη διάρκεια
της απονομής του Βραβείου Κινηματογράφου LUX.

Επίσης, κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στο Parlamentarium, το κέντρο επισκεπτών του ΕΚ – ένα από τα πιο επισκέψιμα μουσεία στις Βρυξέλλες.

 

Σε αυτό τον διαγωνισμό η Λία Παυλοπούλου που μεγάλωσε στο Άργος κέρδισε το πρώτο βραβείο με φωτογράφιση που έκανε στο κάστρο του Άργους ( Λάρισα).

Συγχαρητήρια ΛΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ