Το κείμενο που υπέγραψαν οι 19 συλληφθέντες πολίτες για τους πλειστηριασμούς προς την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου

- Advertisement -

Ακολουθεί το κείμενο:

- Advertisement -

Προς την αξιότιμη κυρία Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου

Πιστεύουμε ότι οι διαδικασίες πλειστηριασμών και ιδίως αυτές που αφορούν την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη είναι άδικες και οδηγούν πολλούς συμπολίτες μας στην καταστροφή και την αυτοκτονία. Αυτός είναι ο λόγος που εμείς παριστάμεθα στις διαδικασίες των πλειστηριασμών και προσπαθούμε με ειρηνικό τρόπο να αποτρέψουμε τα οδυνηρά αποτελέσματα που θα επέλθουν στην περίπτωση που αυτοί γίνουν.

Όσον αφορά την περιοχή μας, ήδη έχει ληφθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων η οποία, και μάλιστα ομόφωνα, καλεί τα μέλη του να παρεβρίσκονται στον τόπο των πλειστηριασμών προκειμένου να συμπαραστέκονται στους πολίτες που κινδυνεύουν άδικα στις σημερινές δύσκολες καταστάσεις να χάσουν την περιουσία.

Επιπλέον, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αργολίδας, ο Σύλλογος Δασκάλων Αργολίδας, η ΟΕΒΕ Αργολίδας και η ΕΛΜΕ Αργολίδας έχουν εκδώσει αποφάσεις με όμοιο περιεχόμενο.

Επί της ουσίας, όσον αφορά τα χθεσινά περιστατικά, σας δηλώνουμε ότι δεν προβήκαμε σε καμία παραβατική πράξη και διαμαρτυρηθήκαμε ειρηνικά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Άργους. Συνεπώς, ουδεμία διάταξη του νόμου 396 (παρακώληση συναγωνισμού) έχουμε παραβεί.

 

 

 

 

- Advertisement -