Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΝΑΥΠΛΙΟ: Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 τα εγκαίνια της Φιλοτελικής Έκθεσης «Κάστρα της...

ΝΑΥΠΛΙΟ: Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 τα εγκαίνια της Φιλοτελικής Έκθεσης «Κάστρα της Ευρώπης μέσα από τα Γραμματόσημα EUROPA 2017»

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.ΑΤ. σας προσκαλούν στα εγκαίνια της Φιλοτελικής Έκθεσης «Κάστρα της Ευρώπης μέσα από τα Γραμματόσημα EUROPA 2017» τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 στην αίθουσα του Βουλευτικού, οδός Σταϊκοπούλου, Ναύπλιο Στην έκθεση συμμετέχουν 38 ευρωπαϊκές χώρες, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της PostEurop, της Ένωσης που εκπροσωπεί τους Ευρωπαϊκούς δημόσιους Ταχυδρομικούς Φορείς και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες φιλοτελικές διοργανώσεις του έτους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα εγκαίνια της σημαντικής αυτής Φιλοτελικής Έκθεσης θα γίνουν παρουσία της Διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων, και του Γενικού Γραμματέα της PostEurop. Στην ίδια εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης «EUROPA 2017-Κάστρα» που αποτελείται από ένα διπλό γραμματόσημο, αφιερωμένο στο Παλαμήδι και στο Κάστρο της Μεθώνης. Η Φιλοτελική Έκθεση θα λειτουργήσει στο Βουλευτικό του Ναυπλίου από 18 έως 27 Σεπτεμβρίου 2017 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, τις καθημερινές από ώρα 18:00 έως 21:30 και το Σαββατοκύριακο από 10:00 έως 13:00 το πρωί και 18:00 έως 21:30 το βράδυ.

Τα γραμματόσημα της ελληνικής έκδοσης «EUROPA 2017-Κάστρα» καθώς και όλα τα φιλοτελικά προϊόντα, θα πωλούνται από το Ταχυδρομικό Κατάστημα που θα λειτουργεί στον χώρο της Έκθεσης, από όπου θα διατίθεται και ο Ειδικός Αναμνηστικός Φάκελος της εκδήλωσης που φιλοτεχνήθηκε από τη Διεύθυνση Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια των Εγκαινίων, Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα, με την οποία οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ