Υλικά για 3-4 άτομα
2 μελιτζάνες φλάσκες
2 κολοκύθια
200 γρ. φρέσκα φασολάκια
3 πιπεριές πράσινες
2 πατάτες
1 μικρό ματσάκι σέσκουλα
6-7 κολοκυθοανθοί
2 κρεμμύδια ξερά
4 ντομάτες ώριμες
1 φλ. έ.π. ελαιόλαδο
1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε χοντρά κομμάτια.
Σε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, ανακατεύοντας μέχρι να μαραθεί.
Ρίχνουμε τα κολοκύθια, τα φασολάκια, τις πιπεριές, τις πατάτες, τα σέσκουλα και τις μελιτζάνες. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 10 λεπτά.
Προσθέτουμε την ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε ένα ποτήρακι νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε το φαγητό να σιγομαγειρευτεί για 30-35 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Tips
Για πιο πλούσιο άρωμα, προσθέτουμε στο τέλος μία χούφτα φρέσκο βασιλικό.
Αν θέλουμε το φαγητό μας πιο χορταστικό, στο τέλος προσθέτουμε ένα ποτηράκι νερό και 100 γρ. ξινόχοντρο και τον αφήνουμε να σιγοβράσει για 10-15 λεπτά ακόμη.
Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου από τους ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ στον Σύλλογο ΑΜΕΑ Αργολίδας…
Ευχαριστίες του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την προσφορά επιχειρήσεων σε κοινωνικές δομές. Ο Δήμος…
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, και το Εργαστήριο Δοκιμών…
Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2024, στο…
Η Αγορά του Ναυπλίου συμμετέχει και είναι πανέτοιμη αναμένοντας τον καθιερωμένο πλέον θεσμό της «Black…
Η 25η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των…