Στάση Εργασίας και συγκέντρωση των εργαζομένων Δημοσίου στις 19 Σεπτέμβρη

- Advertisement -

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο τομέα να πάρουν μαζικά μέρος στην Παναττική στάση εργασίας την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη (12.30μ.μ. έως τη λήξη του ωραρίου) και στη συγκέντρωση που διοργανώνουν συνδικάτα του χώρου στην Ομόνοια και στην πορεία στη Βουλή.Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο τομέα να πάρουν μαζικά μέρος στην Παναττική στάση εργασίας την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη (12.30μ.μ. έως τη λήξη του ωραρίου) και στη συγκέντρωση που διοργανώνουν συνδικάτα του χώρου στην Ομόνοια και στην πορεία στη Βουλή.

- Advertisement -

Τόσο η αξιολόγηση των προηγούμενων κυβερνήσεων, όσο και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αντιδραστικό χαρακτήρα, επιτίθεται στους δημόσιους υπαλλήλους επιδιώκοντας την υποταγή τους και στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικής λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών στην παράδοση ολόκληρων τομέων και υπηρεσιών στους ιδιώτες. Αυτή η αντιδραστική αξιολόγηση ήταν πρόταση και των ηγεσιών σε ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ ΟΤΑ.Η καθολική συμμετοχή στον αγώνα, με όλες τις μορφές της μαζικής πάλης και με την «αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης» είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την ακύρωση στην πράξη της τροπολογίας Γεροβασίλη.Να δυναμώσει ο αγώνας γιατί η αξιολόγηση αφορά όλους τους κλάδους του δημοσίου.Καλούμε επίσης τα σωματεία και τις ομοσπονδίες:· Να γίνουν ενημερώσεις, συζητήσεις σε όλους τους τόπους δουλειάς, Γενικές Συνελεύσεις σε όλα τα Σωματεία με κεντρικό θέμα το νέο πακέτο των αντιλαϊκών μέτρων της γ΄αξιολόγησης, το ξεπάγωμα των μισθολογικών κλιμακίων, τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και όλα αυτά σε συνδυασμό με τον αγώνα ενάντια στην “αξιολόγηση”.· Να παρθούν αποφάσεις συμμετοχής στη Στάση Εργασίας της Τρίτης 19 Σεπτέμβρη και αποφάσεις κλιμάκωσης του αγώνα με όλες τις μορφές, σε όλα τα επίπεδα.

ΟΛΟΙ την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (12.30 – λήξη ωραρίου) και στη Συγκέντρωση συνδικάτων του Δημοσίου στην Ομόνοια στις 13.00μ.μ. και στην πορεία στη Βουλή

 

 

 

- Advertisement -