Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤα παιδιά προτεραιότητα στο Epidavros Triathlon-Δραστηριότητες και αγώνες για τους μικρούς αθλητές

Τα παιδιά προτεραιότητα στο Epidavros Triathlon-Δραστηριότητες και αγώνες για τους μικρούς αθλητές

Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους στο Epidavros Triathlon!

To Epidavros Triathlon δίνει ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα τόσο στις αναπτυξιακές ηλικίες του Τριάθλου όσο και στην διασκέδαση των μικρών μας επισκεπτών. Για αυτούς τους λόγους έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από αγώνες και δράσεις για τους μικρούς μας φίλους.
Τα μικρά παιδιά ηλικίας μέχρι και 11 ετών θα διαγωνιστούν στο Kids Aquathlon σε αποστάσεις 250m κολύμπι και 1.2Km τρέξιμο. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Super Sprint Triathlon μαζί και με όλους του υπόλοιπους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον συγκεκριμένο αγώνα, θα βραβευτούν όμως με βάση τις ηλικιακές τους κατηγορίες σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς. Παράλληλα, για τα παιδιά που θα βρεθούν στην Επίδαυρο είτε σαν επισκέπτες είτε ως αθλητές έχουν προγραμματιστεί μαθήματα free diving από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Epidive και θεατρικό παιχνίδι στο Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών, από την εκπαιδευτικό, θεατροπαιδαγωγό, και συγγραφέα κυρία Έλενα Παπαρίζου στο κλειστό χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχ. Επιδαύρου.

Περιμένουμε λοιπόν όλους τους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν και να τους χειροκροτήσουμε στο Epidavros Triathlon!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-9830680 , ή στην ιστοσελίδα: http://why-n.gr/event/epidavros-action-triathlon-2017.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ