Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο πολιτιστικό φεστιβάλ «Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο πολιτιστικό φεστιβάλ «Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας»

Αυλαία έπεσε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου για το 1 ο πολιτιστικό φεστιβάλ «Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας» που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στο Φουγάρο, με τη συνάντηση και σύμπραξη 200 χορωδών, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τάσσου Χειβιδόπουλου και πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου.
Δύο εβδομάδες γεμάτες καθημερινές εκδηλώσεις, θεάτρου, χορού, μουσικής, τραγουδιού, προβολών, εκθέσεων φωτογραφίας και ζωγραφικής είχαν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν χιλιάδες Αργολιδείς και μη από 42 τοπικούς συλλόγους.
Ο στόχος ήταν ένας. Η καταγραφή, η ταξινόμηση και η προβολή του πολιτιστικού γίγνεσθαι του τόπου μέσω των γνήσιων εκφραστών του, των πολιτιστικών συλλόγων. Η συμμετοχή, η διαθεσιμότητα και η συνεργασία εντυπωσιακά μεγάλη. Το μεγαλύτερο «μπράβο» και το πιο θερμό «ευχαριστώ» ανήκει σε όλους εσάς. Για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε από τη πρώτη κιόλας στιγμή.
Εκτός από τη γλυκιά ανάμνηση και τις πολύ όμορφες εικόνες και στιγμές που ζήσαμε πλάι σε εσάς το μόνο που μένει είναι να τηρήσουμε την υπόσχεση που σας δώσαμε. Να συνεχίσουμε! Καλύτεροι, περισσότεροι μα πάνω απ’όλα δημιουργικοί.
Γιατί οι «Δρόμοι» ήρθαν για να μείνουν!

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ