9ο Αντάμωμα Συλλόγων Καρκινοπαθών Ελλάδας με διοργανωτές την ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.

- Advertisement -

Σας γνωστοποιούμε πως από 30 Σεπτεμβρίου ως 2 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί στο Νομό μας το 9ο Αντάμωμα Συλλόγων Καρκινοπαθών Ελλάδας. Διοργανωτής αυτού του Ανταμώματος θα είναι ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργ/δας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ». Στα πλαίσια του Ανταμώματος θα επισκεφθούν την περιοχή μας πάνω από 600 άνθρωποι, ασθενείς – μέλη συλλόγων καρκινοπαθών από όλη την Ελληνική επικράτεια.

- Advertisement -

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο: Άφιξη συλλόγων. Επίσκεψη και ξενάγηση στην πόλη του Ναυπλίου, καθώς και στο Παλαμήδι. Στη συνέχεια τα μέλη των Δ.Σ. θα συναντηθούν προκειμένου να γνωριστούν και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις πάνω σε ζητήματα που αφορούν τους ασθενείς. Τέλος, οι επισκέπτες θα δειπνήσουν στην πόλη του Ναυπλίου.

Κυριακή πρωί: Εκδρομή στην Επίδαυρο και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο.

Κυριακή βράδυ: Συγκέντρωση για δείπνο με ζωντανή μουσική σε κοσμικό κέντρο της περιοχής, στο οποίο εκτός των επισκεπτών, θα συμμετάσχουν τα μέλη και φίλοι του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Δευτέρα πρωί: Επίσκεψη στο Κεφαλάρι Άργους, στο Βυζαντινό μουσείο του Άργους και γεύμα στην πόλη του Άργους.

Δευτέρα απόγευμα: Αναχώρηση των γκρουπ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των γκρουπ στην περιοχή μας, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.

- Advertisement -