Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΣυζήτηση για τη μεταφορά των μαθητών στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο

Συζήτηση για τη μεταφορά των μαθητών στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο

Επανειλημμένα όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουμε ζητήσει να συζητηθεί το θέμα της μεταφοράς των μαθητών συνολικά και συντεταγμένα σ’ όλα τα συλλογικά όργανα της Περιφέρειάς μας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα και παρά τις απανωτές υποσχέσεις της Διοίκησης της Περιφέρειας κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Αντίθετα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις αντιθεσμικά και στα όρια της νόμιμης λειτουργίας των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας (Βλ. τελευταία Οικονομική Επιτροπή στις 4/9/2017) αποφάσισε η πλειοψηφία σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το συγκεκριμένο έργο να τα χειριστεί μόνη της παρακάμπτοντας γι’ άλλη μια φορά εισηγήσεις υπηρεσιών και αρμοδίων στελεχών της.

Ιδιαίτερα με τις διαπιστώσεις που κάνει ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης και η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Νικολάκου για την εξέλιξη αυτού του έργου προσβάλεται με γενικούς όρους και αόριστα τόσο η λειτουργία των θεσμικών οργάνων όσο και η προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπάλληλοι κάτω από τις οδηγίες της Διοίκησης.

Ζητάμε να ενταχθεί η συζήτηση αυτού του σοβαρού θέματος στην πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού μας Συμβουλίου παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων επειδή πιστεύουμε ότι μ’ αυτό τον τρόπο θα βγουν τ’ απαραίτητα συμπεράσματα, θ’ ακουστούν οι απόψεις μας και θα δοθούν οι σωστές κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που απασχολούν το συγκεκριμένο έργο σ’ όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειάς μας.

Τρίπολη 8/9/2017
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα»
Πατσαρίνος Νίκος
Βουδούρη Ντίνα
Γαβρήλος Γεώργιος
Γκανάς Παναγιώτης
Καρλαύτη Στέλλα
Μενούνος Περικλής
Πιέρρου Μαρίνα
Για την παράταξη «Δημοκρατική Πελοποννησιακή συνεργασία»
Αλευράς Παναγιώτης
Πουλάς Ανδρέας
Ροτζώκος Γιάννης
Για την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»
Γόντικας Νίκος
Γούργαρης Βαγγέλης
Για την παράταξη «Πελοποννησιακή Ένωση»
Ξεροβάσιλας Παναγιώτης
Για την παράταξη «Ανταρσία στον Μωριά»
Τζαμουράνης Γεώργιος
Για την παράταξη «Οικολογία – Αλληλεγγύη»
Λυμπεροπούλου Δήμητρα
Για την παράταξη «Αγωνιστική Πρωτοβουλία»
Χρυσαδάκος Σταύρος
Αλεξανδρής Σαράντος
Η ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος
Σούκουλη Μαριλένα

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ