Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΘηλυκή σπείρα έχει ρημάξει τα μαγαζιά στη Λαμία

Θηλυκή σπείρα έχει ρημάξει τα μαγαζιά στη Λαμία

Προσοχή επαγγελματίες κλέφτρες μπουκάρουν σε καταστήματα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες, ζητούν την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας και της Αστυνομίας.

Πρόκειται για μια οργανωμένη σπείρα από γυναίκες, πιθανότατα Βουλγάρες, οι οποίες με απίστευτο θράσος, αλλά και σχέδιο, μπαίνουν μέσα σε καταστήματα για να κλέψουν, ό,τι μπορέσουν. Χρήματα, κοσμήματα, ρούχα και διάφορα άλλα προϊόντα.

Οι καταγγελίες που έχουν φτασει στο LamiaReport, από εμπόρους και επαγγελματίες είναι πολλές. Οι ανθρωποι βρίσκονται σε απόγνωση και ζητούν προστασία από την αστυνομία, αφού θεωρούν αδιανόητο ότι οι γνωστές – άγνωστες κλέφτρες. μπορούν να ρημάζουν ανενόχλητες την αγορά της Λαμίας.

Πως χτυπούν

Αρχικά μπαίνει στο κατάστημα μια κοπέλα, η πιο εμφανίσιμη, και ζητάει να δει κάποια ρούχα παρασύροντας την ιδιοκτήτρια στο βάθος του καταστήματος ή σε κάποιο σημείο που να είναι μακριά από το ταμείο.

Την ώρα που εκείνη την απασχολεί οι άλλες δυο μπουκάρουν με απίστευτο θράσος και αρπάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους. Τσάντες, πορτοφόλια, ρούχα και άλλα προϊόντα. Αμέσως μετά φεύγουν τρέχοντας.

«Μπουκάρουν μέσα στα καταστήματα της Λαμίας, με αποτέλεσμα ο καταστηματάρχης, αν δεν υπάρχει κάποιος υπάλληλος, να αδυνατεί να τις διώξει και να εκτελεί χρέη αστυνομικού με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής. Τι πρέπει να γίνει; Πού είναι οι τοπικές αρχές και η αστυνομία; Θα πρέπει να προσλάβουμε security;», λέει καταστηματάρχης στο LamiaReport.

Τις έχει καταγράψει η κάμερα

Πριν από λίγες ημέρες με τον γνωστό τρόπο άρπαξαν χρήματα από την τσάντα ιδιοκτήτριας καταστήματος από την οδό Χατζοπούλου στο κέντρο της Λαμίας. Κάμερα από το απέναντι κατάστημα τις κατέγραψε την ώρα που έφευγαν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κυκλοφορούν με ένα κόκκινο βανάκι, που φέρει βουλγάρικες πινακίδες.

Όπως περιγράφει η ίδια η έμπορος στην κάμερα του LamiaReport, αρχικά στο μαγαζί μπήκαν οι δύο νεαρές και ενώ προσπαθούσε να τις διώξει, μια τρίτη τρύπωσε στο εσωτερικό και έβαλε χέρι στην τσάντα της, όπου βρισκόταν και το πορτοφόλι με τα χρήματα.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ