Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΑντρέας Ουλής: Στη χώρα των τελευταίων κομισάριων της Σοβιετίας

Αντρέας Ουλής: Στη χώρα των τελευταίων κομισάριων της Σοβιετίας

Δεν έχουν περάσει, παρά λίγες μέρες μετά τις απίστευτες δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, περί κομμουνισμού.

Η Ελληνική κυβέρνηση απείχε από το συνέδριο της Εσθονίας. Ενός συνεδρίου που αφορούσε τη μνήμη θυμάτων ολοκληρωτικών καθεστώτων. Μη κρατώντας τα προσχήματα οι εγχώριοι κομισάριοι, οι ρυθμιστές της δημόσιας ζωής μας, έφεραν πάλι τη χώρα μας στο επίκεντρο αρνητικών συζητήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι επικριτές της Χρυσής Αυγής είναι οι ίδιοι χειροκροτητές των εγκλημάτων του Στάλιν, του Χότζα, του Τίτο, του Ζίβκοβ του Τσαουσέσκου και όλων των άλλων που βασάνισαν και σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους.

Σαν να μην έφτανε η κατακραυγή της Ευρώπης για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, τα “troll” του Μαξίμου προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά προπαγανδίζοντας ψέματα, όπως ακριβώς έκαναν τα κομμουνιστικά καθεστώτα όταν βρίσκονταν σε δύσκολη θέση. Έτσι λοιπόν θα διαβάσουμε από το site του Στέλιου Κούλογλου, ευρωβουλευτή του Σύριζα, από το site του Λάκη Λαζόπουλου, από το επίσημο site της αυτοδιοίκησης και άλλα φίλα προσκείμενα μέσα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πως μόνο 8 από τις 27 χώρες της Ε.Ε παρευρέθησαν στο συνέδριο της Εσθονίας. Πράγμα αναληθές μιας και ο πραγματικός αριθμός των χωρών μελών που δήλωσαν παρών στο περιβόητο συνέδριο ανήλθε στις 19.

Κλείνοντας, το αστείο της υπόθεσης όπου κανένας δεν τόλμησε να αναφέρει από τα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου” της αντιπολίτευσης είναι η χρονική στιγμή όπου ο υπουργός του ελληνικού κράτους έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Για να θυμίσουμε στη Νέα Δημοκρατία η οποία ξέχασε να το αναφέρει, τέλη Αυγούστου οι Έλληνες πατριώτες γιορτάζουν τη λήξη του συμμοριτοπόλεμου και την καθολική νίκη του Ελληνικού στρατού στα βουνά Βίτσι Γράμμος, επί των κομμουνιστών. Κάτι που δεν μπορεί να ανεχτεί η εγχώρια αριστερά. Όμως η αξιωματική αντιπολίτευση όπως ξεχνά την ελληνική ιστορία ξεχνά και τη δική της στάση απέναντι στην ιστορία, όντας η πρώτη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης όπου μετέφερε σιδηροδέσμιους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και τον Αρχηγό της 3ης πολιτικής δύναμης της χώρας ενώ παράλληλα παρενέβη ανοιχτά στις δικαστικές διαδικασίες και στα ΜΜΕ. Όπως ακριβώς έκαναν και τα κομμουνιστικά καθεστώτα

Ουλής Αντρέας
Γραμματέας Τ.Ο Αργολίδας Χρυσής Αυγής

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ