Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΞεκινά 27 Σεπτεμβρίου η Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 στην Αργολίδα

Ξεκινά 27 Σεπτεμβρίου η Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 στην Αργολίδα

Οι προετοιμασίες για την Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 στην Αργολίδα συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Η Αργολίδα ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα ξεχωριστό επιχειρηματικό – παραγωγικό γεγονός που θα σηματοδοτήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και την παραγωγική δυνατότητα της Πελοποννήσου. Οι τομείς της Έκθεσης καλύπτουν ουσιαστικά το σύνολο της παραγωγικής δραστηριότητας και της επιχειρηματικότητας.

Το κοινό θα ενημερωθεί μέσα από τα περίπτερα της Έκθεσης για την αγροτική παραγωγή, τα προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ της Πελοποννήσου, τις γαστρονομικές λιχουδιές, αλλά και για πολλές άλλες δυνατότητες, όπως την αυτοκίνηση και την μοτοκίνηση, την κουλτούρα του ποδηλάτου, τις εξελίξεις στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης, τον αγροτουρισμό, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τέλος θα ενημερωθεί για την… ενημέρωση, αφού θα υπάρχουν εκπρόσωποι της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας στο ειδικό περίπτερο για τα ΜΜΕ και την κοινωνία της πληροφορίας και της προβολής.

Οι συμμετοχές από τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες/παραγωγούς – αξιόλογες όλες – αντανακλούν το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει δείξει ο παραγωγικός κόσμος για την σημαντική αυτή διοργάνωση αλλά και το κύρος που περιβάλλει ήδη από την δεύτερη χρονιά λειτουργίας της Έκθεσης, που γεννήθηκε για να γίνει ο μεγαλύτερος και αντιπροσωπευτικότερος θεσμός του παραγωγικού παλμού της Πελοποννήσου.

Η Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 σηματοδοτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξωστρέφεια της παραγωγικής δραστηριότητας που ενώνει όλους του επαγγελματίες με το κοινό. Η Έκθεση θα ανοίξει για το κοινό από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Σεπτεμβρίου στις Αποθήκες Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου. Με τον καιρό να είναι ακόμα πολύ γλυκός, η έκθεση αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για να συνδυάσει κάποιος μια όμορφη εξόρμηση στην αργολική γη, να δει θαυμάσια τοπία και αξιοθέατα και να περιηγηθεί μέσα από τα περίπτερα της Έκθεσης στο πανόραμα της πελοποννησιακής επιχειρηματικότητας.
www.peloponnisosexpo.gr facebook.com/peloponnisosexpo/

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ