Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΝαύπλιο: Η προσπάθεια σπίλωσης του έργου του λιμενάρχη Σ. Μαρίνου θα πέσει...

Ναύπλιο: Η προσπάθεια σπίλωσης του έργου του λιμενάρχη Σ. Μαρίνου θα πέσει στο κενό

Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε μια προσπάθεια σπίλωσης του έργου των  Προϊσταμένων της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου, από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αργολίδας -Κορινθίας -Αρκαδίας. 

Η προσπάθεια αυτή είχε διαφανεί καιρό τώρα. Ο λιμενάρχης και ο υπολιμενάρχης είναι αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και ζήτησαν την συνδρομή της Δικαιοσύνης. Σε αυτή την ανάρτηση και η δήλωση τους.

Πριν την παραθέσουμε να αναφέρουμε και εμείς ως δημοσιογραφική ομάδα ότι: Τα τελευταία χρόνια η Λιμενική αρχή έχει καταφέρει να σημειώσει μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες. Έχει επίσης κατορθώσει να παρουσιάζει κοινωνικό έργο και έχει καταφέρει με τις ενέργειες της να αυξήσει σημαντικά τις αφίξεις σκαφών στην περιοχή.

Οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν καλά ότι δεν είναι τυχαία όλα αυτά τα γεγονότα. Η προσωπικότητα του Λιμενάρχη και του Υπολιμενάρχη ήταν καθοριστική. Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής θα σταθούν στο πλευρό της διοίκησης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου και το ίδιο θα κάνει και η δημοσιογραφική ομάδα του VD media group.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
Μετά τη δημοσίευση της από 31/08/17 με αριθ.πρωτ.04/2017 Ανακοίνωσης της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας με την οποία καταγγέλλεται με σωρεία αναληθειών, δήθεν κακή άσκηση Διοικήσεως από τους Προϊσταμένους της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου, δηλώνουμε ότι η ανωτέρω ανακοίνωση είναι παντελώς αναληθής, αόριστη, απαράδεκτη, κακόβουλη, κακοπροαίρετη, δόλια και συκοφαντική.

Προασπιζόμενοι τον όρκο που δώσαμε στην Πατρίδα, το Κύρος του Λιμενικού Σώματος, την Τιμή και την υπόληψη μας ως Αξιωματικοί Λ.Σ. και ως προσωπικότητες, δηλώνουμε ότι προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες στους συκοφάντες.

Αντιπλοίαρχος Λ.Σ.ΜΑΡΙΝΟΣ Σπυρίδων, Λιμενάρχης Ναυπλίου
Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣ Παναγιώτης, Υπολιμενάρχης Ναυπλίου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ