Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Άργους-Μυκηνών 4 Σεπτεμβρίου (17 θέματα)

- Advertisement -

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 4 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

- Advertisement -

Οικονομικά Θέματα:
1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2017– εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
2. Περί μεταβάσεως αντιπροσωπείας του Δήμου Άργους – Μυκηνών στο Δήμο ΓΚΕΜΛΙΚ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΚΙΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ) το διάστημα 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2017 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
3. Περί συμμετοχής του Δήμου Άργους – Μυκηνών στην 2η Περιφερειακή Έκθεση με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
4. Περί χορηγήσεως προκαταβολής μισθών σε δημοτικό υπάλληλο του Δήμου – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

Τεχνικά Θέματα:
5. Περί εγκρίσεως 1 ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Άμεση αποκατάσταση βλάβης στη δημοτική οδό που συνδέει την Επ. Ο. 24 (Άργος – Κόμβος Στέρνας) με τον οικισμό Μαλαντρενίου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
6. Περί συνάψεως προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Ο.Τ.Α. για την πράξη: «Ωρίμανση προτάσεων και ολοκλήρωση μελετών του Δήμου Άργους – Μυκηνών για ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

Τρέχοντα Θέματα:
7. Περί αντικαταστάσεως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών» με το διακριτικό τίτλο: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» – εισηγητής ο κ. Β. Τζαβέλλας.
8. Περί καθορισμού όρων – προϋποθέσεων για την χορήγηση συσσιτίου σε άτομα που ανήκουν στις Ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες από το Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών» με το διακριτικό τίτλο: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» – εισηγητής ο κ. Β. Τζαβέλλας.
9. Περί χορηγήσεως παραγωγικών αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
10. Περί προσλήψεως υπαλλήλου από επαγγελματία πωλητή Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
11. Περί διαγραφής επαγγελματικής άδειας πωλητή Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
12. Περί καθορισμού του αριθμού των μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ, Μαθητεία ΙΕΚ) για απασχόληση στο Δήμο Άργους – Μυκηνών, κατά τα σχολικά έτη 2017-2018 και 2018-2019 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
13. Περί εγκρίσεως της 8ης εισηγητικής έκθεσης της ειδικής επιτροπής περί διαγραφών νηπίων που φοίτησαν το σχολικό έτος 2016-2017, στα Παιδικά Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
14. Περί εγκρίσεως του 1ου Πρακτικού της Επιτροπής επιλογής των αιτήσεων εγγραφής – επανεγγραφής νηπίων στη δύναμη των Παιδικών Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Άργους – Μυκηνών, για τη σχολική χρονιά 2017-2018 – εισηγήτρια η κ. Μ.Κουργιαλά.
15. Επί του από 31-8-2017 εγγράφου του Δημοτικού Ωδείου με θέμα: «Έγκριση λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου κατά τις ημέρες του Σαββάτου και της Κυριακής» – εισηγήτρια η κ. Λ.Λιμνιούδη.
16. Επί του από 31-8-2017 εγγράφου του Δημοτικού Ωδείου με θέμα: «Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Συναυλίες» – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.
17. Περί συγκροτήσεως Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «Μικρά Τεχνικά Έργα στη Δ.Ε. Αχλαδοκάμπου» με την συμμετοχή δύο Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους, μετά από διαδικασία κληρώσεως, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του Π.Δ. 171/87 και του Ν. 4024/2011 άρθρο 26 – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.

 

 

 

 

- Advertisement -