Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΧορηγίες παικτών στην Ομάδα των «Αγίων» (St. Panteleimon FC)

Χορηγίες παικτών στην Ομάδα των «Αγίων» (St. Panteleimon FC)

Ένα από τα καινούργια εγχειρήματα, το οποίο έχουν ήδη αναλάβει και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς οι «Άγιοι» (St. Panteleimon FC), σε αυτή τη νέα φάση της ιστορίας τους, είναι οι χορηγείες των ποδοσφαιριστών.

Η αλήθεια είναι πως η Ομάδα δεν έχει γίνει ακόμα ούτε επαγγελματική, ούτε πλήρους απασχόλησης, για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Όμως, σε αυτό το ημιεπαγγελματικό επίπεδο, οι «Άγιοι» έχουν σαφώς την ηθική υποχρέωση για κάλυψη εξόδων (μετακίνησης κ.ά.).

Έτσι, λοιπόν, το Συμβούλιο της Ομάδας αποφάσισε να επιτρέψει και να προωθήσει την επιχορήγηση των ποδοσφαιριστών, εφόσον αυτή η πρακτική είναι ευρύτατα διαδεδομένη στο χώρο του Αγγλικού ημιεπαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Πολλά άτομα, τα οποία συνδέονται και σχετίζονται με διάφορους τρόπους με τους «Αγίους», παρουσιάσθηκαν και προσφέρθηκαν να συνδράμουν οικονομικά και να επιχορηγήσουν τους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε εκείνοι να επιδοθούν απερίσπαστοι στο σπουδαίο έργο τους.

Ανάμεσα στους πρώτους που έσπευσαν να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους ήταν Ομογενείς από την περιοχή του Harrow στο ΒΔ Λονδίνο, όπου γεννήθηκε και άρχισε την ιστορία της η Ομάδα, αλλά επίσης και από άλλες περιοχές του αποκαλούμενου ως Ευρύτερου Λονδίνου.

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως η Ομάδα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών άλλων ανθρώπων, που πρόσκεινται φιλικά προς τον χώρο του ποδοσφαίρου, Φιλελλήνων και άλλων, οι οποίοι έχουν εκτιμήσει την τεράστια σημασία και τη θετική επίδραση που έχει ο αθλητισμός στη ζωή των νέων της εποχής μας, και γι’ αυτό επιθυμούν να βρεθούν στο πλευρό τους, έτσι ώστε και οι ίδιοι οι νέοι αλλά και η Ομάδα να επιτύχουν τους ευγενικούς στόχους που έχουν θέσει.

Ένας από αυτούς τους φιλότιμους υποστηρικτές είναι και ο κ. Mohammed Enus, ο οποίος έχει ιδρύσει και διευθύνει την εταιρεία Essential Ρhones (http://www.essentialphones.com/), ένας εξαιρετικά επιτυχημένος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στο χώρο των κινητών τηλεφώνων, προσφέροντας τις καλύτερες συμφωνίες, με τη σωστή λύση κινητής τηλεφωνίας, την οποία συνοδεύει από συνολική τηλεφωνική υποστήριξη, λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν τις ανάγκες των πελατών.

Όταν άκουσε την ιστορία της Ομάδας των «Αγίων», από τους φίλους του, τον Πρόεδρο της Ομάδας κ. Σάββα Ανδρέου και τον γιο του κ. Κρις Ανδρέου, τόσο πολύ εμπνεύσθηκε που αποφάσισε άμεσα να επιχορηγήσει έναν από τους ποδοσφαιριστές της βασικής ενδεκάδας. Αποφασίσθηκε τελικά, να επιχορηγήσει τον Άλεξ Διμγκιόκα, ο οποίος είχε προηγουμένως αγωνισθεί επαγγελματικά με την ιστορική φανέλα της ΑΕΚ Αθηνών.

Οι «Άγιοι» είναι πολύ ευγνώμονες στον κ. Enus, καθώς και στους υπόλοιπους χορηγούς ποδοσφαιριστών της Ομάδας. Προσκαλούν δε όλους όσους είναι ενδιαφερόμενοι να υποστηρίξουν τη νέα πορεία της Ομάδας να συνδράμουν με την επιχορήγηση ενός από τους λίγους παίκτες που δεν έχουν ακόμα χορηγό.

Αυτή η στήριξη του έργου που επιτελείται στην Ομάδα σίγουρα θα δώσει φτερά σε όλους, έτσι ώστε να οργανωθούν όλοι οι τομείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με απώτερο στόχο η μόνη Ελληνική Ομάδα που αγωνίζεται στα Αγγλικά Πρωταθλήματα να φέρει τους επιθυμητούς καρπούς κατά τον καιρό της συγκομιδής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους:

π. Αναστάσιο Σαλαπάτα, Tηλ. 0044 – 20 – 8732 2833,

Πρωτοπρ. Αναστασίου Δ. Σαλαπάτα
ΒΔ Λονδίνο

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ