Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΜε πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων η Βραδιά Shock Price στην Τρίπολη απόψε

Με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων η Βραδιά Shock Price στην Τρίπολη απόψε

Τρίπολη – 30 Αυγούστου 2017
Παράλληλα με το opening των εμπορικών καταστημάτων στις 19.30 , οι δρόμοι της Τρίπολης γεμίζουν μουσικές και δράσεις χορού και κίνησης!!
Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί με πολύ μουσική και…μοναδικές προσφορές σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης!!!

Έναρξη Βραδιάς
19.30 : Ο DJ Προκόπης Γεωργακόπουλος μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή, ηθοποιό και τραγουδιστή Κωνσταντίνο Κωτσαδάμ, ανοίγουν την βραδιά Shock Price, δίνοντας ρυθμό στην πόλη!!
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, από το info point στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, θα γίνονται ανακοινώσεις για νέες προσφορές από τα καταστήματα της πόλης… γιατί οι εξελίξεις στις τιμές τρέχουν!!

19:45: Μουσική βόλτα Φιλαρμονικής Δήμου Τρίπολης.

20:30: Έναρξη μουσικού προγράμματος από διαφορετικά συγκροτήματα σε διάφορα σημεία της πόλης και σε διαφορετικές στιγμές. Η μουσική στους δρόμους δεν σταματά αλλά θα αλλάξει ανάλογα με τη διάθεση!!
Θα απολαύσετε τα συγκροτήματα:
ΚουΑrteto – Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης (Εθνικής Αντιστάσεως)
Χάρτινοι ήρωες – Τάσου Σεχιώτη και Δαρειώτου
Μάνος Αθανασιάδης – Trio – Αρχή Τάσου Σεχιώτη
Καθοδόν- Πλατεία Βαλτετσίου
Noisy Retro – Πλατεία Πετρινού
Άτεχνο Ροκ – Πεζόδρομος Ερμού
Σχήμα της «Φωλιάς του Κούκου» – Πλατεία Αγίου Βασιλείου

21.45 : Έναρξη μουσικού προγράμματος με τους Blank Face , με
ελληνόφωνο και ξένο ρεπερτόριο στην Πλατεία Άρεως.

Παράλληλες δράσεις χορού και κίνησης, από:
Γυμναστήριο Athleta
Γυμναστήριο Golden Clubs
Γυμναστήριο Star Fitness Irida στον Πεζόδρομο Δημητρακοπούλου μεταξύ Τάσου Σεχιώτη και Εθνικής Αντιστάσεως και στην Πλατεία Πετρινού (Μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο)

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις
Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της ΝΥΧΤΑΣ SHOCK PRICE προκειμένου να διασφαλίσουμε την επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν σε διάφορα σημεία της πόλης μας αλλά και την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων, o Δήμος Τρίπολης θα προβεί, την Τετάρτη 30-08-2017 και ώρα 16:00 έως την Πέμπτη 31-08-2017 και ώρα 03:00, στις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
1. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Δαρειώτου από την συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Ε ́ έως την συμβολή της με την οδό Σπετσεροπούλου.
2. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό 28ης Οκτωβρίου από την συμβολή της με την οδό Νικηταρά έως την συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
3. Κατά τις προαναφερόμενες ώρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων, θα αλλάξει η κατεύθυνση κίνησης των οχημάτων στην οδό Νικηταρά από την συμβολή της με την οδό28ης Οκτωβρίου έως την συμβολή της με την οδό
Εθνομαρτύρων. Στην συμβολή των οδών Νικηταρά και 28ης Οκτωβρίου τα διερχόμενα οχήματα θα μπορούν να κατευθυνθούν και προς τα δεξιά και προς τα αριστερά.
4. Επί της πλατείας Αγίου Βασιλείου, από την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Α ́ έως την συμβολή της με την οδό Ουάσιγκτον κατά τις προαναφερόμενες ώρες θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των
οχημάτων.
5. Τέλος κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων εφόσον χρειαστεί, δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων από την πλατεία Κολοκοτρώνη έως την πλατεία Αγίου Βασιλείου και από την συμβολή των οδών Εθνομαρτύρων και Νικηταρά έως την πλατεία Αγίου Βασιλείου.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ