Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΤο μυστικό της Kourtney Kardashian για επίπεδη κοιλιά

Το μυστικό της Kourtney Kardashian για επίπεδη κοιλιά

Κάθε φωτογραφία με μαγιό που ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram συγκεντρώνει χιλιάδες likes, ενώ χρόνο με το χρόνο οι κοιλιακοί της δείχνουν όλο και καλύτεροι. Πώς καταφέρνει όμως η Kourtney Kardashian, ύστερα από τρεις εγκυμοσύνες να έχει τόσο επίπεδη κοιλιά;

View this post on Instagram

🌴

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Για καλή μας τύχη, η διάσημη ριάλιτι σταρ μοιράστηκε τα μυστικά της με τους φαν της στην εφαρμογή της. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Kardashian, υποστήριξε πως λατρεύει να πίνει πράσινο τσάι με μέλι Manuka για να διατηρεί επίπεδη την κοιλιά της. Είναι το ρόφημα της επιλογής της επειδή, εκτός των άλλων, της χαρίζει επιπλέον ενέργεια, χάρη στην καφείνη που περιέχει. “Την χρειάζομαι για να μπορώ να τα βγάλω πέρα με τα παιδιά μου”, είπε χαρακτηριστικά. Εξάλλου, η ριάλιτι σταρ έχει να πιει καφέ από όταν ήταν 20 ετών, καθώς τότε τον απαρνήθηκε αφού της δημιουργούσε εκνευρισμό και υπερένταση. Αντίθετα, επιλέγει να πίνει τσάι, το οποίο, όπως υποστηρίζει, “χαρίζει ενέργεια που διαρκεί περισσότερο από εκείνη του εσπρέσο”.

View this post on Instagram

she's not a local.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Αυτός όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που επιλέγει το εν λόγω ρόφημα. “Μπορεί επίσης να μειώσει την κυτταρίτιδα”, δηλώνει. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο είδος τσαγιού θεωρείται όντως ένα από τα πιο υγιεινά και ευεργετικά ροφήματα, καθώς είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, όπως κατεχίνες, αλλά φτωχό σε καφεΐνη. Βοηθά στο αδυνάτισμα, ενισχύει τον μεταβολισμό και το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου και χοληστερίνης στο αίμα, προστατεύει από την αθηροσκλήρωση, και έχει αντικαρκινικές ιδιότητες. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η κατανάλωσή του θα πρέπει να συνδυάζεται με έναν γενικό υγιεινό τρόπο ζωής που να περιλαμβάνει συχνή σωματική άσκηση και θρεπτικές τροφές.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ