Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΔΡΩΜΕΝΑ«Βραδιά αλληλεγγύης» από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους

«Βραδιά αλληλεγγύης» από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους

Φέτος, για τέταρτη χρονιά την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 8.30 η πλατεία Ηφαίστου θα φιλοξενήσει τη Βραδιά Αλληλεγγύης που διοργανώνεται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με Stand up comedy από τον Αλέξανδρο Τιτκώβ.
Θα συνεχιστεί με το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης με τα rock συγκροτήματα Rumors και το τοπικό συγκρότημα Crescent Desire και θα κλείσει με λαϊκό πρόγραμμα από τους Βασίλη Πετρόπουλο και Θάνο Πασπαλιάρη.

Παράλληλα, στον χώρο θα φιλοξενηθεί έκθεση γελιογραφίας του σκιτσογράφου Γιάννη Αντωνόπουλου.

Θα υπάρχουν επίσης εκθέσεις – μπαζάρ χειροποίητου κοσμήματος, χειροτεχνιών και βιβλίων, όπως και διάθεση προϊόντων από το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ.
Θα κληρωθεί ένα ποδήλατο αξίας 170 ευρώ. Λαχνοί θα διατίθενται από σήμερα μέχρι τις 27 Αυγούστου, όπως επίσης λαχνοί, για όσους ενδιαφέρονται, θα υπάρχουν και την βραδιά της εκδήλωσης.
Συλλογικότητες της περιοχής θα συμμετάσχουν με τραπεζάκι ενημέρωσης και θα στηρίξουν την εκδήλωση.
Κατά τη διάρκεις της βραδιάς θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά. Συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι εξής:
Stand up comedy: Αλέξανδρος Τιτκώβ.
Μουσικά σχήματα:
Rumors: Πάνος Ντυλγέρης (Guitar) Θανάσης Ζουρνής (Keys) Θοδωρής Ντυλγέρης (Guitar) Φοίβος Κατσιφλώρος (Drums) Φαίη Αγγελίδου (Vocals) Θάνος Αχτίπης (Bass)
Crescent Desire: Μπάμπης Κώνστας(φωνητικά) Δημήτρης Μπάλιος (κιθάρα) Ιάσονας Νικητόπουλος (μπάσο) Μάνος Στρούμπος (τύμπανα) Βασίλης Πετρόπουλος, Θάνος Πασπαλιάρης (μπουζούκι , κιθάρα, φωνή)

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ