Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυγχαρητήρια της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, στους μαθητές και στις μαθήτριες που...

Συγχαρητήρια της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, στους μαθητές και στις μαθήτριες που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Νομού μας για την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.) και τους ευχόμεθα καλές σπουδές.

Η κάθε επιτυχία των παιδιών δίνει σε όλους μας χαρά και ελπίδα. Ιδιαίτερη όμως είναι η χαρά και η συγκίνηση μας, για τα παιδιά των συναδέλφων που πάλεψαν και αυτά μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες και έφτασαν στο στόχο. Σίγουρα ανοίγονται εμπρός τους νέοι δρόμοι, τους οποίους είμεθα βέβαιοι ότι αφού διαβούν με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα και την ίδια επιμέλεια θα γευτούν και πάλι την χαρά της επιτυχίας.

Επίσης θερμά συγχαίρουμε όλες και όλους για την εισαγωγή τους στις Αστυνομικές Σχολές που για άλλη μια φορά βρέθηκαν ψηλά στις προτιμήσεις των διαγωνιζομένων.

Επιθυμούμε επίσης, να συγχαρούμε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συνέδραμαν με τον δικό τους τρόπο τις προσπάθειες των παιδιών και ευχόμεθα ο Θεός να τους δίνει δύναμη γιατί ο αγώνας συνεχίζεται.

Όσον αφορά τα παιδιά που δεν κατάφεραν για οποιονδήποτε λόγο να επιτύχουν, πιστεύουμε ότι δεν πρέπει επ’ουδενί να καταθέσουν τα όπλα, αλλά να συνεχίσουν με την βοήθεια των γονιών τους, είτε στην ίδια είτε προς άλλη κατεύθυνση τον αγώνα προς την κορυφή και είναι σίγουρο ότι εάν πραγματικά το επιθυμούν θα την κατακτήσουν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ          ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ