Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη

- Advertisement -

Η Ελληνίδα πολίτης, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, η οποία σημειώθηκε πριν από μία εβδομάδα θεωρείται κλινικά νεκρή.

- Advertisement -

Η δύσκολη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε και κράτησε οκτώ ώρες, δεν απέφερε αποτελέσματα και οι γιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη.

Η μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στην Λας Ράμπλας, όταν ο 22χρονος Μαροκινός Γιουνές Αμπουγιακούμπ οδηγώντας το λευκό βαν, σκόρπισε τον θάνατο.

Να σημειωθεί ότι η οικογένειά της υπέγραψε για τη δωρεά των οργάνων της ώστε να μπορέσει να χαρίσει την ζωή σε άλλους ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Παράλληλα, η σορός δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα αποτεφρωθεί στην Ισπανία.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τον ακόλουθο Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία ήταν γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική. Την ελληνική υπηκοότητα είχε πάρει και η ίδια.

Πλέον, οι νεκροί από το χτύπημα στην Καταλονία έφθασαν τους 16.

 

 

 

 

- Advertisement -