Εγγραφές στη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ και προετοιμασία για το Φεστιβάλ «Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας»

- Advertisement -

Οι πρόβες της Μεικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιάννη Κόντη, στην αίθουσα του Συλλόγου στην οδό Ιακώβου Μάνου 10 στο Άργος.
Τη χορωδία συνοδεύει στο πιάνο η καθηγήτρια Μουσικής κα Αναστασία Σταματοπούλου, στο μπουζούκι ο κος Άρης Μιχαλόπουλος και στο τουμπελέκι ο κος Παναγιώτης Ρέντας.
Οι πρόβες γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 19:30 ως τις 21:00 μ.μ.
Η προετοιμασία ξεκινά λοιπόν και πρώτη εκδήλωση της χορωδιακής χρονιάς θα είναι η συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ «Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας» που οργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και που θα λάβει χώρα στο ΦΟΥΓΑΡΟ την
Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017.
Προσκαλούμε όσες και όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τμήμα της χορωδίας να προσέλθουν τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες της πρόβας στην αίθουσα του Συλλόγου.

- Advertisement -

Εμάς η μουσική μας έχει φέρει πιο κοντά…νιώθουμε ότι ανήκουμε και σε μια μεγαλύτερη οικογένεια που ευτυχώς μας αναζωογονεί και μας γεμίζει αισιοδοξία και ευχαρίστηση!!!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου 27510-20370, 6938625033.

 

 

 

 

 

- Advertisement -

________________