Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠανναυπλιακός: Πείτε την αλήθεια δήμαρχε κ. Κωστούρο - Δεν πήγατε επίσκεψη αναψυχής...

Πανναυπλιακός: Πείτε την αλήθεια δήμαρχε κ. Κωστούρο – Δεν πήγατε επίσκεψη αναψυχής στον Εισαγγελέα, παρανομείτε

Με σημερινή του ανακοίνωση το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού διευκρυνίζει ότι ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος και η επταμελής Επιτροπή που έχει συσταθεί από την συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο για να εκφράσει “Πανναυπλιακά αισθήματα” των φιλάθλων δεν πήγαν ταξίδι αναψυχής στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών που τους κάλεσε, αλλά απλά για να τους επαναφέρει στην τάξη…

Αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Πανναυπλιακού τα ακόλουθα:

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, Όπως άριστα γνωρίζεται, πριν το δεκαπενταύγουστο, υπήρχε ένας καταιγισμός δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, αναφορικά με την κλήση του Κυρίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών, για παροχή εξηγήσεων, προς εσάς και προς την επταμελή επιτροπή, την οποία εσείς συστήσατε, για την «διάσωση» της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανναυπλίακου.

Τα δημοσιεύματα αυτά πέραν των άλλων ορθά, αναφέρονται σε «η κλήση προς εξέταση» και όχι σε φιλική κουβέντα, όπως αφήνετε να ενοηθεί, σε προσωπικό σας δημοσίευμα.

Σαφώς και προφανώς, κύριε Κωστούρο, όπως άλλωστε πολύ καλά γνωρίζετε, ο Κύριος Εισαγγελέας Πρωτοδικών δεν κάλεσε τόσο εσάς όσο και την επιτροπή που συστήσατε, για λόγους αστικής ευγένειας αλλά για να σας επιστήσει την προσοχή ότι το «λαϊκό δικαστήριο» που στήσατε στο εργατικό κέντρο της πόλης είναι πάρα τον νόμο. Ούτε παρουσιαστήκατε «αυτοβούλως» ενώπιον του Κυρίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών για να συζητήσετε τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και την πορεία και την τύχη του Πανναυπλιακού, όπως γράφετε και αφήνετε να ενοηθεί με προσωπική σας ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πείτε κύριε Δήμαρχε την πραγματική αλήθεια για όλα όσα πράξατε και είπατε εσείς και η επιτροπή που συστήσατε για τη σωτηρία δήθεν του Πανναυπλίακου και μην δημιουργείται πλασματικές αλήθειες κατά το δοκούν

Δ.Σ. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ