Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΗ «Ναυτική Ναυπλιάδα 2017» ante portas...

Η «Ναυτική Ναυπλιάδα 2017» ante portas…

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο των Απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» και με ηθικούς και υλικούς αρωγούς τον Δήμο Ναυπλίου και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, δίχως τους οποίους δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση των εκδηλώσεων, ετοιμάζουν, σε συνέχεια των περυσινών εκδηλώσεων, την «Ναυπλιάδα 2017» προς τιμήν του αφανούς ναύτη, της θάλασσας και των ανθρώπων που την αγάπησαν και την υπηρέτησαν.

Η «Ναυπλιάδα 2017» έχει αγκαλιαστεί από τον Δήμο Ναυπλίου, τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας μα, πάνω απ΄ όλα, έχει αγκαλιαστεί από τους δημότες της πόλης και τους χιλιάδες επισκέπτες που προσμένουν την φλόγα της.Οι εκδηλώσεις θα είναι τετραήμερες και θα διαρκέσουν από την Πέμπτη 24 Αυγούστου έως και την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017.

Θα περιλαμβάνουν συναυλία της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη, συναυλία με το γυναικείο φωνητικό σύνολο «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη, αγώνες υδατοσφαίρισης στον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου και μουσικό δρώμενο από τους «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος».

Η κεντρική εκδήλωση, η «Βαρκαρόλα», θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων, Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 με την αυθόρμητη συμμετοχή του Ερασιτεχνικού Συλλόγου Αλιέων Ναυπλίου, των «Τραγουδιστάδων τση Ζάκυθος», του χορευτικού συγκροτήματος των Φίλων του ΠΛΙ με δάσκαλο τον Στέλιο Αρμάου, ενώ αφήγηση αποσπασμάτων από το έργο του αναπλιώτη ποιητή Θεόδωρου Κωστούρου «ΙΠΠΟΛΥΤΗ» θα αποδώσουν η Γιάννα Βασιλείου και η Ελπίδα Κομιανού.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της «Ναυπλιάδας 2017» θα παρουσιάζεται στον χώρο του παλαιού Τελωνείου Ναυπλίου έκθεση ζωγραφικής Αναπλιωτών ζωγράφων με θέμα «Σαϊτιές από την εμπνευσμένη ναυπλιακή γη και θάλασσα».

Οι εκδηλώσεις είναι ψήγματα δώρου της αγαπημένης μας θάλασσας και πόλης.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ