Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για την πυρκαγιά στην Αττική

- Advertisement -

Κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στρέφεται η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Αττική.
«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η ανικανότητα και η αδυναμία της Κυβέρνησης στοιχίζουν ακριβά. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της για την μεγάλη καθυστέρηση στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Αττική.
Ο συντονισμός ανύπαρκτος, μεγάλες οι ελλείψεις στα μέσα κατάσβεσης και οι αρμόδιοι ουσιαστικά εξαφανισμένοι», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Και συνεχίζει: «Ο τραγικός κ. Τόσκας αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ, να ανακαλύψει συνωμότες και συμμορίες. Η περιφερειάρχης κ. Δούρου αναζητείται. Η ενημέρωση γίνεται μόνο από τα κανάλια, μια και οι υπεύθυνοι σιωπούν.
Και ακόμη χειρότερα ο κ. Τσίπρας δίνει εντολές κινητοποίησης με πολύωρη καθυστέρηση μέσω tweet(!), με μοναδικό στόχο να απαλλαγεί από τις ευθύνες».
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ καταλήγει λέγοντας ότι «ανικανότητα μαζί με ανευθυνότητα και ολιγωρία, που οδηγούν σε πλήρη διάλυση του κρατικού μηχανισμού και αφήνουν απροστάτευτους τους πολίτες.
Ευτυχώς ο ηρωισμός των πυροσβεστών και των εθελοντών διασώζει ό,τι είναι δυνατόν.
Έστω και τώρα, οι της Κυβέρνησης ας ασχοληθούν σοβαρά με την αντιμετώπιση της καταστροφής. Και ας μη διανοηθεί κανείς να επικαλεστεί πάλι τον “στρατηγό άνεμο”».

- Advertisement -

 

 

 

- Advertisement -