Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΠως θα διατηρήσουμε τo «καλοκαίρι» τις σχέσεις μας;

Πως θα διατηρήσουμε τo «καλοκαίρι» τις σχέσεις μας;

Ο ήλιος, έχει πάρει την θέση του μουντού καιρού και το καλοκαίρι, απομάκρυνε το χειμώνα! Τι γίνεται όμως με τα σύννεφα που υπάρχουν στην σχέση σου; Μήπως ήρθε η ώρα να φέρεις την ηλιοφάνεια και εκεί;

Δεν έχει σημασία αν η σχέση σου δημιουργήθηκε λίγους μήνες ή αρκετά χρόνια πριν. Δεν μετράει αν την δένει ένας, γάμος, ένας αρραβώνας, ή απλά μια υπόσχεση. Αυτό που πραγματικά πρέπει να σε απασχολεί, είναι πώς να την φέρεις στα μέτρα σου. Εξάλλου, όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές, δεν αξίζει να μένεις σε μια σχέση από συνήθεια.
Βρες ένα μέρος το οποίο σε χαλαρώνει αρκετά και σκέψου τι είναι αυτό που σε κάνει να μην περνάς καλά με τον σύντροφό σου και αν φυσικά, αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις . Ως υποστηρικτής του έρωτα και φανατικός οπαδός των δεύτερων ευκαιριών, σου λέω πως πρέπει να προσπαθήσεις. Πρέπει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σου και κυρίως μια ευκαιρία σε εσένα να συντηρήσεις όλα αυτά στα οποία επένδυσες.

Ευτυχώς για εσένα, διάλεξες την κατάλληλη εποχή! Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για ανανεώσεις. Φυσικά υπάρχουν και πειρασμοί, αλλά αν είσαι σίγουρος γι’ αυτά που νιώθεις, τίποτα δεν σε επηρεάζει.
Έχει παρατηρηθεί, πως όσο φτιάχνει ο καιρός, βελτιώνεται και η ψυχολογία του ανθρώπου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την στιγμή και κάνε κάτι και για σένα. Στάσου μπροστά στον καθρέφτη και βρες τα ωραία σημεία του σώματος και του προσώπου σου. Πήγαινε διακοπές με την παρέα σου ή για ψώνια με τους φίλους σου. Όλα αυτά, θα συμβάλλουν στην αύξηση της αυτοπεποίθησης σου. Κατά συνέπεια, θα αλλάξει η διάθεση και ο τρόπος που βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Η ακτινοβολία που θα εκπέμπεις, σίγουρα δεν θα μείνει απαρατήρητη από το σύντροφό σου. Άρα η ανανέωση, έρχεται από μόνη της, αρκεί εσύ ο ίδιος να είσαι έτοιμος να την υποδεχθείς.

Δυστυχώς, πολλές φορές, το να έχεις την διάθεση να βγεις από την ρουτίνα δεν αρκεί. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να πάρεις το μέλλον της σχέσης σου στα χέρια σου. Πάρε ένα σάκο και ρίξε μέσα μαγιό, καπέλα, αντηλιακά και λίγα μπλουζάκια καθημερινής χρήσης. Πέρνα από την δουλειά του συντρόφου σου και απολαύστε ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης, σε μια κοντινή παραλία. Φυσικά αν μπορείς να πας παραπάνω μέρες ακόμη καλύτερα. Σε καμία περίπτωση όμως, μην κανονίσεις τις διακοπές σου. Για λίγες μέρες, ξέχνα τα προγράμματα, τους χάρτες και τις υποχρεώσεις. Βάλε στην ζωή σου λίγο αυθορμητισμό. Λίγη ελευθερία. Η ανανέωση που θα σας προσφέρει αυτή η απόδραση σίγουρα θα βελτιώσει την σχέση σας και θα σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά.

Η ζωή είναι πολύ όμορφη και κυρίως, όταν την μοιράζεσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς. Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να εκφράσεις την αγάπη σου, χωρίς πολλά λόγια. Άσε τις κακές στιγμές πίσω και κάνε μια νέα αρχή. Γέμισε την ψηφιακή σου με νέες φωτογραφίες και την καρδιά σου με όμορφες, ρομαντικές στιγμές, γεμάτες έρωτα, πάθος και πολύ αγάπη!

 

 

 

Sourcemaxmag.gr
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ